Kommer du tycka om mig nu? – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lina Axelsson Kihlblom

Jämför och hitta det billigaste priset på Kommer du tycka om mig nu? innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kommer du tycka om mig nu? är skriven av Lina Axelsson Kihlblom och gavs ut 2015-10-05.

Kommer du tycka om mig nu? som bok, ljudbok eller e-bok.
Kommer du tycka om mig nu?

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kommer du tycka om mig nu?

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kommer du tycka om mig nu?. Boken är skriven av författaren Lina Axelsson Kihlblom. Gothia Fortbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kommer du tycka om mig nu? var 2015-10-05.

Originalspråket som Lina Axelsson Kihlblom skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Genusvetenskap, genusgrupper Memoarer vilket ger den Lz Axelsson Kihlblom, Lina som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Kommer du tycka om mig nu? i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 269 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 140 x 20 mm och den väger så mycket som 374 g. Kommer du tycka om mig nu? ISBN är 9789188099280. Kommer du tycka om mig nu? är en fristående bok .


Läs Kommer du tycka om mig nu? som bok

För dig som vill köpa och läsa Kommer du tycka om mig nu? som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kommer du tycka om mig nu? som ljudbok

Vill du lyssna på Kommer du tycka om mig nu? som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kommer du tycka om mig nu? som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kommer du tycka om mig nu? som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kommer du tycka om mig nu? som pocket

Kommer du tycka om mig nu? finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kommer du tycka om mig nu? med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kommer du tycka om mig nu? med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kommer du tycka om mig nu?
 • Författare: Lina Axelsson Kihlblom
 • Genre: Genusvetenskap, genusgrupper Memoarer
 • Förlag: Gothia Fortbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2015-10-05
 • Pris: 249
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 269
 • Fysiska dimensioner: 210 x 140 x 20 mm
 • SAB: Lz Axelsson Kihlblom, Lina
 • ISBN: 9789188099280

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kommer du tycka om mig nu??

Kommer du tycka om mig nu? är skriven av författaren Lina Axelsson Kihlblom

När gavs Kommer du tycka om mig nu? ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-10-05.

Var kan jag köpa Kommer du tycka om mig nu??

Vi rekommenderar att du köper Kommer du tycka om mig nu? hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kommer du tycka om mig nu? är en självbiografisk berättelse om fyra identiteter – La, Lina, Marjatta och Jag – en ärlig och gripande historia om uppvaknande, identitet och förändring. La föds som pojke men känner från tidig ålder att det är något som inte stämmer. Hon är ju en flicka men det ser ingen. Lina vill vara bäst i klassen men hon kämpar med läs- och skrivsvårigheter. Marjatta är utbildad flerspråkig jurist men vantrivs i EU:s gråa korridorer. Dessa tre historier vävs samman med hur Jag vänder en skola i kris. La, Lina, Marjatta och Jag brottas med sina känslor samtidigt som de bygger upp sina drömmar, förväntningar och destinationer. Deras önskan är att nå sina drömmars mål, sina Där framme, och en strävan efter ett bättre självförtroende, en större självkänsla – jag duger som jag är – och att en dag få slippa ställa frågan: Kommer du tycka om mig nu? Detta är en bok om att ta ödet i sina egna händer och att skapa sin egen framtid. Det är inte gjort i en handvändning; det handlar om att prova, låtsas, känna efter och prova igen. Om och om igen. I sin ensamhet kunde hon titta på sig själv och känna tillförsikt, det skulle nog gå bra. Samtidigt fanns rädslan där. Hon ville inte leva ett liv i vilket hon ständigt blev påmind om sitt grymma öde.La, 1991 I detta ögonblick bestämde hon sig att hon skulle bli bäst i klassen. De skulle kunna säga vad som helst om henne men inte att hon inte kunde. Kalebass-bra, skulle hon känna ofta.Lina, 1983 Där Marjatta hade befunnit sig i sitt liv hade hela tiden annat behövt prioriteras. Hon hade tusentals gånger bitit ihop, svalt gråten, stängt av och flytt in i drömmen om framtiden. Nu skulle känslorna bli viktiga igen men hon visste inte riktigt hur. Marjatta, 2001 Känner mig lite beklämd när jag tänker på den jag är, i jämförelse med den fina bild jag målar upp. Ljuger gör jag inte om mina meriter men känner att det finns så mycket mer dolt och som jag inte riktigt vet vad jag ska känna inför. Det måste förbli hemligt.Jag, 2011 Om författarenLina Axelsson Kihlblom är chef för barn- och utbildningsförvaltningen. Hon har tidigare varit grundskolechef för Haninge kommun, ledamot i 2015 års skolkommission, utbildningschef i Nyköping och mycket uppmärksammad rektor för Ronnaskolan i Södertälje. Under Linas tid på Ronnaskolan höjdes gymnasiebehörigheten med mer än 40 procent på två år. I samband med detta blev hon också uppmärksammad i tv-serien Rektorerna på SVT, och i september 2015 var hon gäst i tv-programmet Skavlan. Hon är även en mycket uppskattad föreläsare och flitig debattör.

Utgivande förlag: Gothia Fortbildning AB