Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jens Dolk

Jämför och hitta det billigaste priset på Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept är skriven av Jens Dolk och gavs ut 2012-08-28.

Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept som bok, ljudbok eller e-bok.
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept. Boken är skriven av författaren Jens Dolk. Kakao Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept var 2012-08-28.

Originalspråket som Jens Dolk skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mat & dryck vilket ger den Qcaa,641.8,Qcaf,641.2 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 187 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 280 x 225 x 25 mm och den väger så mycket som 1125 g. Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept ISBN är 9789185861637. Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept är en fristående bok .


Läs Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept som bok

För dig som vill köpa och läsa Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept som ljudbok

Vill du lyssna på Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept som pocket

Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
 • Författare: Jens Dolk
 • Genre: Mat & dryck
 • Förlag: Kakao Förlag
 • Utgivningsdatum: 2012-08-28
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 187
 • Fysiska dimensioner: 280 x 225 x 25 mm
 • SAB: Qcaa,641.8,Qcaf,641.2
 • ISBN: 9789185861637

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept?

Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept är skriven av författaren Jens Dolk

När gavs Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-08-28.

Var kan jag köpa Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept?

Vi rekommenderar att du köper Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Rött vin kan passa alldeles utmärkt till fisk!Jens Dolk delar generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner.De ger konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika. Du får svar på vad det är som gör att sauvignon blanc passar så bra ihop med getost och hur du bäst väljer vin till viltgrytan eller den grillade fisken.Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis!Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept:- Sauvignon blanc- Riesling- Chenin blanc- Chardonnay- Grüner veltiner- Mousserande- Rosé- Pinot noir- Sangiovese- Tempranillo- Cabernet sauvignon- Syrah- Zinfandel- Vin och ost- Vin och dessert

Utgivande förlag: Kakao Förlag