Kolla vad du kan Medeltiden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Gustavsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Kolla vad du kan Medeltiden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kolla vad du kan Medeltiden är skriven av Anna Gustavsson och gavs ut 2009-05-13.

Kolla vad du kan Medeltiden som bok, ljudbok eller e-bok.
Kolla vad du kan Medeltiden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 71

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kolla vad du kan Medeltiden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kolla vad du kan Medeltiden. Boken är skriven av författaren Anna Gustavsson. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kolla vad du kan Medeltiden var 2009-05-13.

Originalspråket som Anna Gustavsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kolla vad du kan Medeltiden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 24 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 210 x 3 mm och den väger så mycket som 70 g. Kolla vad du kan Medeltiden ISBN är 9789147081219. Kolla vad du kan Medeltiden är en del av serien: Kolla vad du kan! SO NO.


Läs Kolla vad du kan Medeltiden som bok

För dig som vill köpa och läsa Kolla vad du kan Medeltiden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 71 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kolla vad du kan Medeltiden som ljudbok

Vill du lyssna på Kolla vad du kan Medeltiden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kolla vad du kan Medeltiden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kolla vad du kan Medeltiden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kolla vad du kan Medeltiden som pocket

Kolla vad du kan Medeltiden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kolla vad du kan Medeltiden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kolla vad du kan Medeltiden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kolla vad du kan Medeltiden
 • Författare: Anna Gustavsson
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2009-05-13
 • Pris: 71
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 24
 • Fysiska dimensioner: 225 x 210 x 3 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789147081219

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kolla vad du kan Medeltiden?

Kolla vad du kan Medeltiden är skriven av författaren Anna Gustavsson

När gavs Kolla vad du kan Medeltiden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-05-13.

Var kan jag köpa Kolla vad du kan Medeltiden?

Vi rekommenderar att du köper Kolla vad du kan Medeltiden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Faktatexter och arbetsuppgifter i samma bokFör dig som letar efter ett riktigt lätt material i SO/NO! Häftena har en lugn och tydlig layout, med faktatexter på vänstersidorna och uppgifter på högersidorna. Barnen skriver svaren direkt i boken.Läs merKolla vad du kan-serien finns för de barn som tycker det är knepigt att läsa och förstå faktatexter i vanliga grundböcker. Häftena innehåller enkla texter om viktiga och roliga fakta inom olika ämnen. Till varje sida finns några arbetsuppgifter i olika svårighetsgrad. De flesta elever trivs med att få läsa och arbeta i en och samma bok – för somliga är det en förutsättning för att läs- och lärprocessen ska fungera.I slutet av varje häfte finns en ordfläta som repetition och liten koll på vad eleven har lärt sig.Häftet berättar om hur det var när isen låg över Norden och om vad som hände när den smälte. Än i dag kan vi se spår efter isen ute i naturen.Här får barnen lära sig vad en karta är, om karttecken, om olika slags kartor och hur man läser av dem.Här får barnen lättläst fakta om de viktigaste händelserna under medeltiden, om riddare och klosterliv, om Heliga Birgitta, Birger jarl och mycket annat.Det är roligt att kunna något om våra vanligaste djur och växter och veta var i Sverige vi kan se dem. För alla trivs ju inte överallt!Här får barnen en första glimt av naturen i vårt avlånga land och bekanta sig med några olika landskap. Häftet ger barnen en bra översikt och lättsam träning i att se om de förstått det de läst.När barnen har arbetat med det här häftet har de lärt sig många viktiga och intressanta fakta om livet på en vikingagård, om vikingarnas färder och om runstenar.Anna Gustavsson är författare till Vikingatiden och Medeltiden, Siv Rune till häftena om Sverige.Om författarnaFörfattare till Vikingatiden och Medeltiden är Anna Gustavsson. Kolla vad du kan om VikingatidenKolla vad du kan om Sveriges geografiKolla vad du kan om Sveriges djur och växterKolla vad du kan om MedeltidenKolla vad du kan om KartorKolla vad du kan om Istiden

Utgivande förlag: Liber