Koll på matematik 6B

Koll på matematik 6B – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Björklund

Jämför och hitta det billigaste priset på Koll på matematik 6B innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Koll på matematik 6B är skriven av Eva Björklund och gavs ut 2017-01-09.

Koll på matematik 6B som bok, ljudbok eller e-bok.
Koll på matematik 6B

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Koll på matematik 6B

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Koll på matematik 6B. Boken är skriven av författaren Eva Björklund. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Koll på matematik 6B var 2017-01-09.

Originalspråket som Eva Björklund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Matematik & räkneträning vilket ger den Ta som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Koll på matematik 6B i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 144 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 260 x 210 x 11 mm och den väger så mycket som 497 g. Koll på matematik 6B ISBN är 9789152335390. Koll på matematik 6B är en fristående bok .


Läs Koll på matematik 6B som bok

För dig som vill köpa och läsa Koll på matematik 6B som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Koll på matematik 6B som ljudbok

Vill du lyssna på Koll på matematik 6B som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Koll på matematik 6B som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Koll på matematik 6B som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Koll på matematik 6B som pocket

Koll på matematik 6B finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Koll på matematik 6B med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Koll på matematik 6B med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Koll på matematik 6B
 • Författare: Eva Björklund
 • Genre: Matematik & räkneträning
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2017-01-09
 • Pris: 199
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 144
 • Fysiska dimensioner: 260 x 210 x 11 mm
 • SAB: Ta
 • ISBN: 9789152335390

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Koll på matematik 6B?

Koll på matematik 6B är skriven av författaren Eva Björklund

När gavs Koll på matematik 6B ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-01-09.

Var kan jag köpa Koll på matematik 6B?

Vi rekommenderar att du köper Koll på matematik 6B hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Koll på matematik är ett färgsprakande och livfullt läromedel som inspirerar och möjliggör en bra matematikundervisning med en god och varierad undervisningssituation. Det har tagits fram i enlighet med Lgr 11 och ger därmed eleverna möjlighet att utveckla sina matematiska förmågor inom alla moment. I läromedlet är det tydligt för eleverna vad de olika matematiska förmågorna innebär. Läromedlet innehåller 6 elevböcker 4A-6B, en för varje termin. Till varje elevbok finns en Lärarguide, en Läxbok, ett Facit, en Onlinebok och digital färdighetsträning i Bingel. Varje elevbok innehåller fem kapitel där varje kapitel består av tre avsnitt. Efter varje avsnitt i grundkursen kommer avdelningen Välj bland förmågorna. Denna innehåller samma matematikinnehåll som har behandlats i avsnittet innan men är sorterade utifrån de olika förmågorna. Varje kapitel innehåller även en Träna mera-del och en Fördjupningsdel samt en sammanfattning av kapitlets Begrepp och metoder. Onlineboken är en digital kopia av den tryckta boken. Fördelarna är många – boken är alltid tillgänglig från vilken dator/surfplatta som helst med internetuppkoppling och boken har flera interaktiva funktioner. I alla onlineböcker finns anteckningsblock, skriv- och ritverktyg, zoom och bokmärke.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning