Koll på matematik 5B Skriva – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Björklund

Jämför och hitta det billigaste priset på Koll på matematik 5B Skriva innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Koll på matematik 5B Skriva är skriven av Eva Björklund och gavs ut 2017-12-01.

Koll på matematik 5B Skriva som bok, ljudbok eller e-bok.
Koll på matematik 5B Skriva

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Koll på matematik 5B Skriva

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Koll på matematik 5B Skriva. Boken är skriven av författaren Eva Björklund. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Koll på matematik 5B Skriva var 2017-12-01.

Originalspråket som Eva Björklund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Matematik & räkneträning vilket ger den Ta som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Koll på matematik 5B Skriva i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 144 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 298 x 211 x 10 mm och den väger så mycket som 493 g. Koll på matematik 5B Skriva ISBN är 9789152353257. Koll på matematik 5B Skriva är en fristående bok .


Läs Koll på matematik 5B Skriva som bok

För dig som vill köpa och läsa Koll på matematik 5B Skriva som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Koll på matematik 5B Skriva som ljudbok

Vill du lyssna på Koll på matematik 5B Skriva som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Koll på matematik 5B Skriva som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Koll på matematik 5B Skriva som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Koll på matematik 5B Skriva som pocket

Koll på matematik 5B Skriva finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Koll på matematik 5B Skriva med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Koll på matematik 5B Skriva med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Koll på matematik 5B Skriva
 • Författare: Eva Björklund
 • Genre: Matematik & räkneträning
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2017-12-01
 • Pris: 199
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 144
 • Fysiska dimensioner: 298 x 211 x 10 mm
 • SAB: Ta
 • ISBN: 9789152353257

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Koll på matematik 5B Skriva?

Koll på matematik 5B Skriva är skriven av författaren Eva Björklund

När gavs Koll på matematik 5B Skriva ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-12-01.

Var kan jag köpa Koll på matematik 5B Skriva?

Vi rekommenderar att du köper Koll på matematik 5B Skriva hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Upplägget i Skriva-böckerna är detsamma som i de andra grundböckerna och de kan därför användas helt parallellt i undervisningen. Det som skiljer är att Skriva-böckerna innehåller skrivrader och skrivrutor, det finns extra Träna mera samt mer bildstöd. Dessutom finns sidor med blandade uppgifter istället för fördjupningssidorna.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning