Kokbok för systemförvaltare, version 3 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stefan Samuelson

Jämför och hitta det billigaste priset på Kokbok för systemförvaltare, version 3 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kokbok för systemförvaltare, version 3 är skriven av Stefan Samuelson och gavs ut 2013-05-29.

Kokbok för systemförvaltare, version 3 som bok, ljudbok eller e-bok.
Kokbok för systemförvaltare, version 3

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 215

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kokbok för systemförvaltare, version 3

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kokbok för systemförvaltare, version 3. Boken är skriven av författaren Stefan Samuelson. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kokbok för systemförvaltare, version 3 var 2013-05-29.

Originalspråket som Stefan Samuelson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Systemanalys & systemkonstruktion vilket ger den Puba,004.21 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kokbok för systemförvaltare, version 3 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 171 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 13 mm och den väger så mycket som 300 g. Kokbok för systemförvaltare, version 3 ISBN är 9789163348266. Kokbok för systemförvaltare, version 3 är en fristående bok .


Läs Kokbok för systemförvaltare, version 3 som bok

För dig som vill köpa och läsa Kokbok för systemförvaltare, version 3 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 215 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kokbok för systemförvaltare, version 3 som ljudbok

Vill du lyssna på Kokbok för systemförvaltare, version 3 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kokbok för systemförvaltare, version 3 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kokbok för systemförvaltare, version 3 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kokbok för systemförvaltare, version 3 som pocket

Kokbok för systemförvaltare, version 3 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kokbok för systemförvaltare, version 3 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kokbok för systemförvaltare, version 3 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kokbok för systemförvaltare, version 3
 • Författare: Stefan Samuelson
 • Genre: Systemanalys & systemkonstruktion
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2013-05-29
 • Pris: 215
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 171
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 13 mm
 • SAB: Puba,004.21
 • ISBN: 9789163348266

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kokbok för systemförvaltare, version 3?

Kokbok för systemförvaltare, version 3 är skriven av författaren Stefan Samuelson

När gavs Kokbok för systemförvaltare, version 3 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-05-29.

Var kan jag köpa Kokbok för systemförvaltare, version 3?

Vi rekommenderar att du köper Kokbok för systemförvaltare, version 3 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En bok som visar hur du på ett enkelt och självklart sätt får en systemförvaltning som är enkel och inspirerande. Den förklarar hur du genom ett antal logiska steg bygger upp en systemförvaltningsplan samt hur du skapar en beslutsprocess som prioriterar de aktiviteter som ger störst affärsnytta.

Utgivande förlag: Vulkan