Knotan krockar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per Bengtsson, Per Gustavsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Knotan krockar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Knotan krockar är skriven av Per Bengtsson, Per Gustavsson och gavs ut 2021-08-25.

Knotan krockar som bok, ljudbok eller e-bok.
Knotan krockar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 96

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Knotan krockar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Knotan krockar. Boken är skriven av författaren Per Bengtsson, Per Gustavsson. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Knotan krockar var 2021-08-25.

Originalspråket som Per Bengtsson, Per Gustavsson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Knotan krockar är det: 9789179758295.


Läs Knotan krockar som bok

För dig som vill köpa och läsa Knotan krockar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 96 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Knotan krockar som ljudbok

Vill du lyssna på Knotan krockar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Knotan krockar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Knotan krockar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Knotan krockar som pocket

Knotan krockar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Knotan krockar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Knotan krockar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Knotan krockar
  • Författare: Per Bengtsson, Per Gustavsson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-08-25
  • Pris: 96
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179758295

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Knotan krockar?

Knotan krockar är skriven av författaren Per Bengtsson, Per Gustavsson

När gavs Knotan krockar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-08-25.

Var kan jag köpa Knotan krockar?

Vi rekommenderar att du köper Knotan krockar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Knotan gillar att krocka. Klara, färdiga, spring med gåvagnen! Klong i elementet, brak i byrån, duns i dörren. Åh nej, nu gick vagnen sönder. Den kan inte krocka mer! Som tur är kan pappa laga den igen, men vart har Knotan nu tagit vägen …? Tuffa, roliga småbarnsböcker om upptäckarglada Knotan och tålmodiga pappa. Per Bengtssons rytmiska text och Per Gustavssons expressiva bilder skapar härlig igenkänning och dramatik. Läs också: "Knotan kastar", "Knotan knappar", "Knotan klättrar" och "Knotan klappar".

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen