Knivsegg – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Robert Swindells

Jämför och hitta det billigaste priset på Knivsegg innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Knivsegg är skriven av Robert Swindells och gavs ut 2009-10-12.

Knivsegg som bok, ljudbok eller e-bok.
Knivsegg

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 95

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Knivsegg

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Knivsegg. Boken är skriven av författaren Robert Swindells. Argasso bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Knivsegg var 2009-10-12.

Originalspråket som Robert Swindells skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den uHce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Knivsegg i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 73 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 198 x 130 x 7 mm och den väger så mycket som 120 g. Knivsegg ISBN är . Knivsegg är en del av serien: Läsvänligt.


Läs Knivsegg som bok

För dig som vill köpa och läsa Knivsegg som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 95 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Knivsegg som ljudbok

Vill du lyssna på Knivsegg som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Knivsegg som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Knivsegg som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Knivsegg som pocket

Knivsegg finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Knivsegg med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Knivsegg med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Knivsegg
 • Författare: Robert Swindells
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Argasso bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2009-10-12
 • Pris: 95
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 73
 • Fysiska dimensioner: 198 x 130 x 7 mm
 • SAB: uHce
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Knivsegg?

Knivsegg är skriven av författaren Robert Swindells

När gavs Knivsegg ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-10-12.

Var kan jag köpa Knivsegg?

Vi rekommenderar att du köper Knivsegg hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sam gör allt för att komma undan sina plågoandar. Han vill hämnas. Slå tillbaka. Så när han får chansen att stjäla en armékniv tvekar han inte. Med kniven i fickan känner han sig hård. Nu ska han äntligen kunna utmana Cecil True …Hur långt får man egentligen gå för att försvara sig? Och när förvandlas man själv till det man mest av allt ville bekämpa? Robert Swindells, vinnare av Carnegiemedaljen och Children’s Book Award, har med KNIVSEGG skrivit en lättläst och spännande ungdomsbok om lockelsen att slå tillbaka och slippa vara ett offer – men till vilket pris?

Utgivande förlag: Argasso bokförlag