Knittlar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Staffan Söderblom

Jämför och hitta det billigaste priset på Knittlar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Knittlar är skriven av Staffan Söderblom och gavs ut 2000-01-01.

Knittlar som bok, ljudbok eller e-bok.
Knittlar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Knittlar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Knittlar. Boken är skriven av författaren Staffan Söderblom. Bokförlaget Daidalos är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Knittlar var 2000-01-01.

Originalspråket som Staffan Söderblom skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi vilket ger den Hc.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Knittlar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 106 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Knittlar ISBN är 9789185722204. Knittlar är en fristående bok .


Läs Knittlar som bok

För dig som vill köpa och läsa Knittlar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Knittlar som ljudbok

Vill du lyssna på Knittlar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Knittlar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Knittlar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Knittlar som pocket

Knittlar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Knittlar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Knittlar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Knittlar
 • Författare: Staffan Söderblom
 • Genre: Poesi
 • Förlag: Bokförlaget Daidalos
 • Utgivningsdatum: 2000-01-01
 • Pris: 119
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 106
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Hc.03
 • ISBN: 9789185722204

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Knittlar?

Knittlar är skriven av författaren Staffan Söderblom

När gavs Knittlar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2000-01-01.

Var kan jag köpa Knittlar?

Vi rekommenderar att du köper Knittlar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Bokförlaget Daidalos