Kluven – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dennis Cooper

Jämför och hitta det billigaste priset på Kluven innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kluven är skriven av Dennis Cooper och gavs ut 2005-05-01.

Kluven som bok, ljudbok eller e-bok.
Kluven

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kluven

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kluven. Boken är skriven av författaren Dennis Cooper. Vertigo Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kluven var 2005-05-01.

Originalspråket som Dennis Cooper skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den He.01=c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Kluven i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 155 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 135 x 12 mm och den väger så mycket som 220 g. Kluven ISBN är 9789185000296. Kluven är en del av serien: Överträdelsens klassiker (del 2).


Läs Kluven som bok

För dig som vill köpa och läsa Kluven som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kluven som ljudbok

Vill du lyssna på Kluven som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kluven som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kluven som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kluven som pocket

Kluven finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kluven med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kluven med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kluven
 • Författare: Dennis Cooper
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Vertigo Förlag
 • Utgivningsdatum: 2005-05-01
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 155
 • Fysiska dimensioner: 190 x 135 x 12 mm
 • SAB: He.01=c
 • ISBN: 9789185000296

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kluven?

Kluven är skriven av författaren Dennis Cooper

När gavs Kluven ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-05-01.

Var kan jag köpa Kluven?

Vi rekommenderar att du köper Kluven hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kluven (Frisk, 1991) är den andra delen av Dennis Coopers romankvintett som inleddes med Närmare. Läsaren följer de trasiga unga männen över ett fält som exploderar av extremt våld, söndertrasande begär och farlig fantasi. Vad är påhitt och vad är verklighet? Cooper skriver som en gud och drar sig inte för att skildra det mest ohyggliga med en sublim skönhet som det är omöjligt att värja sig emot.”Dennis Coopers saker får American Psycho att se ut ungefär som en trivsam dag på stranden.” Bret Easton Ellis”Dennis Cooper har fått en allt större skara motvilliga läsare: smärtan är tydlig i de här böckerna, de är ett slags totalsvarta kriminal- och undergångsromaner som får karaktärerna i till exempel James Ellroys böcker att framstå som mycket harmoniska.” Åke Edwardsson

Utgivande förlag: Vertigo Förlag