Klurigt pyssel med hästar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Simon Tudhope

Jämför och hitta det billigaste priset på Klurigt pyssel med hästar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Klurigt pyssel med hästar är skriven av Simon Tudhope och gavs ut 2021-04-29.

Klurigt pyssel med hästar som bok, ljudbok eller e-bok.
Klurigt pyssel med hästar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Klurigt pyssel med hästar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Klurigt pyssel med hästar. Boken är skriven av författaren Simon Tudhope. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Klurigt pyssel med hästar var 2021-04-29.

Originalspråket som Simon Tudhope skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Klurigt pyssel med hästar är det: 9789179854188.


Läs Klurigt pyssel med hästar som bok

För dig som vill köpa och läsa Klurigt pyssel med hästar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Klurigt pyssel med hästar som ljudbok

Vill du lyssna på Klurigt pyssel med hästar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Klurigt pyssel med hästar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Klurigt pyssel med hästar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Klurigt pyssel med hästar som pocket

Klurigt pyssel med hästar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Klurigt pyssel med hästar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Klurigt pyssel med hästar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Klurigt pyssel med hästar
  • Författare: Simon Tudhope
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-04-29
  • Pris: 69
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179854188

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Klurigt pyssel med hästar?

Klurigt pyssel med hästar är skriven av författaren Simon Tudhope

När gavs Klurigt pyssel med hästar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-04-29.

Var kan jag köpa Klurigt pyssel med hästar?

Vi rekommenderar att du köper Klurigt pyssel med hästar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En bok fullspäckade av roliga pysselutmaningar. Ta dig genom labyrinter och knepiga uppgifter och upptäck en massa kul med hästar. Boken liknar ett block och sidorna går lätt dra ur. Du kan till exempel dra ut och dela med dig av pysslet till en kompis eller rensa och slänga de pysselsidor du är klar med.

Utgivande förlag: Tukan förlag