Klockan nio på morgonen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dennis J Bennett

Jämför och hitta det billigaste priset på Klockan nio på morgonen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Klockan nio på morgonen är skriven av Dennis J Bennett och gavs ut 2010-10-01.

Klockan nio på morgonen som bok, ljudbok eller e-bok.
Klockan nio på morgonen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 339

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Klockan nio på morgonen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Klockan nio på morgonen. Boken är skriven av författaren Dennis J Bennett. Livets Ords Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Klockan nio på morgonen var 2010-10-01.

Originalspråket som Dennis J Bennett skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Protestantism & protestantiska kyrkor vilket ger den Cia,Lz som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Klockan nio på morgonen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 256 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 142 x 22 mm och den väger så mycket som 384 g. Klockan nio på morgonen ISBN är 9789178667581. Klockan nio på morgonen är en del av serien: Kristna Klassiker (del 2).


Läs Klockan nio på morgonen som bok

För dig som vill köpa och läsa Klockan nio på morgonen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 339 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Klockan nio på morgonen som ljudbok

Vill du lyssna på Klockan nio på morgonen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Klockan nio på morgonen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Klockan nio på morgonen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Klockan nio på morgonen som pocket

Klockan nio på morgonen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Klockan nio på morgonen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Klockan nio på morgonen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Klockan nio på morgonen
 • Författare: Dennis J Bennett
 • Genre: Protestantism & protestantiska kyrkor
 • Förlag: Livets Ords Förlag
 • Utgivningsdatum: 2010-10-01
 • Pris: 339
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 256
 • Fysiska dimensioner: 215 x 142 x 22 mm
 • SAB: Cia,Lz
 • ISBN: 9789178667581

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Klockan nio på morgonen?

Klockan nio på morgonen är skriven av författaren Dennis J Bennett

När gavs Klockan nio på morgonen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-10-01.

Var kan jag köpa Klockan nio på morgonen?

Vi rekommenderar att du köper Klockan nio på morgonen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“De är inte berusade som ni tror. När allt kommer omkring är klockan bara nio på morgonen. Men detta är vad profeten Joel talande om…jag skall utgjuta av min Ande över allt kött” (APG 2:15-17) När episkopalprästen Dennis J. Bennett mot all förmodan fick ta emot Andens dop och tungotalet, var det en startpunkt för den karismatiska väckelsen att sprida sig vidare bland katoliker, lutheraner, anglikaner, metodister, frälsningssoldater och många andra delar av kristenheten över hela världen. I en predikan den 3 april 1960 berörde Dennis Bennett den nya pingströrelse som snabbt spred sig genom många kyrkor och samfund i USA. Han berättade om hur han själv hade talat i tungor – och hans församling reagerade med ögonblicklig explosion… Inbunden med märkband

Utgivande förlag: Livets Ords Förlag