Klistriga Bite – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ylva Hällen, Sara Edwardsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Klistriga Bite innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Klistriga Bite är skriven av Ylva Hällen, Sara Edwardsson och gavs ut 2022-02-28.

Klistriga Bite som bok, ljudbok eller e-bok.
Klistriga Bite

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Klistriga Bite

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Klistriga Bite. Boken är skriven av författaren Ylva Hällen, Sara Edwardsson. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Klistriga Bite var 2022-02-28.

Originalspråket som Ylva Hällen, Sara Edwardsson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Klistriga Bite är det: 9789179757939.


Läs Klistriga Bite som bok

För dig som vill köpa och läsa Klistriga Bite som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Klistriga Bite som ljudbok

Vill du lyssna på Klistriga Bite som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Klistriga Bite som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Klistriga Bite som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Klistriga Bite som pocket

Klistriga Bite finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Klistriga Bite med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Klistriga Bite med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Klistriga Bite
  • Författare: Ylva Hällen, Sara Edwardsson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-02-28
  • Pris: 129
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179757939

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Klistriga Bite?

Klistriga Bite är skriven av författaren Ylva Hällen, Sara Edwardsson

När gavs Klistriga Bite ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-02-28.

Var kan jag köpa Klistriga Bite?

Vi rekommenderar att du köper Klistriga Bite hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

På Ugglans väg 13, mitt bland husen där människorna bor, ligger förskolan Skräckkammaren. Eller som barnen själva kallar den: Skräckis! Monsterungen Bite är en av de minsta på förskolan. Han fattar ingenting tycker de stora barnen, bara kladdar ner och biter sönder saker. Men är det verkligen så att Bite inte förstår någonting? När kompisen Ulvin blir inlåst i källaren är det kanske inte dumt med någon som alltid följer efter, och som kan gnaga hål på det mesta? Skräckis är som vilken förskola som helst – här har barnen samling, äter mellis, vilar, leker och har kul. Men här går bara läskiga ungar, som älskar att skrämmas, bitas och spöka runt! Ylva Hällen och Sara Edwardsson är kända från SVTBarn och har gjort barnprogram i över 20 år, en erfarenhet som passar perfekt när de nu skriver böcker tillsammans. Mattias Andersson är illustratören som skapar magiskt ljus och karaktärer som är både mysläskiga och gosgulliga på samma gång.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen