Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Arne Rehnsfeldt

Jämför och hitta det billigaste priset på Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund är skriven av Arne Rehnsfeldt och gavs ut 2020-08-04.

Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund som bok, ljudbok eller e-bok.
Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 345

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund. Boken är skriven av författaren Arne Rehnsfeldt. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund var 2020-08-04.

Originalspråket som Arne Rehnsfeldt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Omvårdnad vilket ger den Vpg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 247 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund ISBN är 9789147126200. Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund är en fristående bok .


Läs Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund som bok

För dig som vill köpa och läsa Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 345 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund som ljudbok

Vill du lyssna på Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund som pocket

Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund
 • Författare: Arne Rehnsfeldt
 • Genre: Omvårdnad
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2020-08-04
 • Pris: 345
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 247
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Vpg
 • ISBN: 9789147126200

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund?

Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund är skriven av författaren Arne Rehnsfeldt

När gavs Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-04.

Var kan jag köpa Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund?

Vi rekommenderar att du köper Klinisk vårdvetenskap : vårdande på teoretisk grund hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Klinisk vårdvetenskap är en tillämpad vetenskap som applicerar vårdvetenskapliga kärnvärden, teorier och begrepp i klinisk verksamhet. Hur denna applikation kan gå till, den begreppsordning vetenskapen har utvecklat och hur det kan tillägnas är några av de frågor som presenteras i denna samnordiska antologi. Antologin språkliggör ämnets begrepp, teorier och kliniska erfarenheter och ger tankeverktyg för vårdandet. Med en grund i vårdvetenskapliga begrepp kan “den vårdande kunskapen” om patienten föras vidare genom utbildning till professionell vård. Vårdandet integreras då med ontologi och ges en teoretisk grund.Läs merBoken är indelad i tre delar. Tre av kapitlen är originalforskning av empirisk karaktär med fokus på tillägnan. De övriga kapitlen är originalforskning av teoretisk natur med infallsvinklar som teori, utbildning och applikation. Författarna är verksamma i Finland, Norge och Sverige och kapitlen är därav skrivna på norska och svenska. Klinisk vårdvetenskap riktar sig till studenter, lärare och handledare på avancerad nivå och forskarnivå, samt till yrkesverksamma inom vården.Om författarnaArne Rehnsfeldt är leg sjukskötare, doktor i hälsovetenskaper och docent i vårdvetenskap. Han har arbetat som professor i sykepleievitenskap (vårdvetenskap) vid Høgskolen på Vestlandet (HVL), och är nu professor emeritus på samma lärosäte.Maria Arman är leg sjuksköterska och barnmorska, doktor i hälsovetenskaper med huvudområde vårdvetenskap, och docent i vårdvetenskap. Hon arbetar som lektor vid Karolinska Institutet, sektionen för omvårdnad.

Utgivande förlag: Liber