Klinisk omvårdnad D. 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hallbjørg Almås

Jämför och hitta det billigaste priset på Klinisk omvårdnad D. 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Klinisk omvårdnad D. 2 är skriven av Hallbjørg Almås och gavs ut 2011-08-19.

Klinisk omvårdnad D. 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Klinisk omvårdnad D. 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 689

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Klinisk omvårdnad D. 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Klinisk omvårdnad D. 2. Boken är skriven av författaren Hallbjørg Almås. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Klinisk omvårdnad D. 2 var 2011-08-19.

Originalspråket som Hallbjørg Almås skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Omvårdnad & medicinska stödfunktioner vilket ger den 610.73,Vpg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Klinisk omvårdnad D. 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 534 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 285 x 210 x 30 mm och den väger så mycket som 1640 g. Klinisk omvårdnad D. 2 ISBN är . Klinisk omvårdnad D. 2 är en del av serien: Klinisk omvårdnad 2.


Läs Klinisk omvårdnad D. 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Klinisk omvårdnad D. 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 689 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Klinisk omvårdnad D. 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Klinisk omvårdnad D. 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Klinisk omvårdnad D. 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Klinisk omvårdnad D. 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Klinisk omvårdnad D. 2 som pocket

Klinisk omvårdnad D. 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Klinisk omvårdnad D. 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Klinisk omvårdnad D. 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Klinisk omvårdnad D. 2
 • Författare: Hallbjørg Almås
 • Genre: Omvårdnad & medicinska stödfunktioner
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2011-08-19
 • Pris: 689
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 534
 • Fysiska dimensioner: 285 x 210 x 30 mm
 • SAB: 610.73,Vpg
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Klinisk omvårdnad D. 2?

Klinisk omvårdnad D. 2 är skriven av författaren Hallbjørg Almås

När gavs Klinisk omvårdnad D. 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-08-19.

Var kan jag köpa Klinisk omvårdnad D. 2?

Vi rekommenderar att du köper Klinisk omvårdnad D. 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Klinisk omvårdnad ger de teoretiska och praktiska kunskaper som utgör grunden för den svenska sjuksköterskans bedömningar och omvårdnadsåtgärder.Boken tydliggör vilka konsekvenser olika sjukdomar får för patienten. Den ger kunskap om hur patientens grundläggande behov bäst tillgodoses och beskriver sjuksköterskans ansvar och funktion i omvårdnaden. Vidare fokuseras de yrkesmässiga utmaningar som sjuksköterskan ställs inför i arbetet med olika patientgrupper.En systematisk genomgång av aktuell forskning ligger till grund för uppdateringen av innehållet. I varje kapitel finns aktuella sökord, en fyllig förteckning med referenslitteratur samt förslag på fördjupningslitteratur och webbplatser. Förutom redaktörerna Hallbjørg Almås, Dag-Gunnar Stubberud och Randi Grønseth har sammanlagt 68 författare, huvudsakligen sjuksköterskor, bidragit med fackkunskaper och erfarenheter från sina respektive områden. Resultatet är ett läromedel för sjuksköterskestudenter och ett uppslagsverk för den verksamma sjuksköterskan i såväl hemsjukvård som institutionsvård.Läs merKlinisk omvårdnad är uppdelad i två delar. Det här är del 2 av 2.Om författarnaHallbjørg Almås är sjuksköterska och lärare med lektorskompetens, och har lång erfarenhet som förlagsredaktör. Almås är författare till flera kapitel i boken och har i de tidigare utgåvorna av Klinisk omvårdnad varit huvudredaktör och huvudförfattare.Dag-Gunnar Stubberud är intensivvårdssjuksköterska och har en fil. kand. i vårdvetenskap. Han är förstelektor vid intensivvårdsutbildningen vid högskolan i Oslo. Stubberud har haft huvudansvaret för denna revision och är medförfattare till flera kapitel.Randi Grønseth är sjuksköterska, har en fil. kand. i vårdvetenskap och arbetar som förlagsredaktör. Grønseth har haft förlagsansvaret för revisionen. Hon är också medredaktör och medförfattare till några kapitel.Översättningen från norska är gjord av Gunnel A Wallgren, Inger Bolinder, Katarina Falk, Lisa Jones, Karin Larsson Wentz och Kristina Olsson.

Utgivande förlag: Liber