Klimakteriet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åsa Moberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Klimakteriet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Klimakteriet är skriven av Åsa Moberg och gavs ut 2019-02-11.

Klimakteriet som bok, ljudbok eller e-bok.
Klimakteriet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Klimakteriet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Klimakteriet. Boken är skriven av författaren Åsa Moberg. Bokförlaget Atlas är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Klimakteriet var 2019-02-11.

Originalspråket som Åsa Moberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Vga som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Klimakteriet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 124 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 186 x 123 x 13 mm och den väger så mycket som 211 g. Klimakteriet ISBN är 9789173896399. Klimakteriet är en fristående bok .


Läs Klimakteriet som bok

För dig som vill köpa och läsa Klimakteriet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Klimakteriet som ljudbok

Vill du lyssna på Klimakteriet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Klimakteriet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Klimakteriet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Klimakteriet som pocket

Klimakteriet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Klimakteriet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Klimakteriet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Klimakteriet
 • Författare: Åsa Moberg
 • Genre:
 • Förlag: Bokförlaget Atlas
 • Utgivningsdatum: 2019-02-11
 • Pris: 189
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 124
 • Fysiska dimensioner: 186 x 123 x 13 mm
 • SAB: Vga
 • ISBN: 9789173896399

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Klimakteriet?

Klimakteriet är skriven av författaren Åsa Moberg

När gavs Klimakteriet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-02-11.

Var kan jag köpa Klimakteriet?

Vi rekommenderar att du köper Klimakteriet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Klimakteriet eller menopausen är något som alla kvinnor har upplevt eller kommer att uppleva. Många tänker kanske på vallningar, humörsvängningar och att chansen, eller risken, att få barn därefter är obefintliga. Men i övrigt talas det väldigt sällan om vad det egentligen innebär. Sanningen är att upplevelsen kan skilja sig åt drastiskt från person till person. I den här antologin skriver ett antal kända kvinnor om sina erfarenheter av klimakteriet både positiva och negativa. Berättelserna handlar inte så mycket om det fysiska, utan snarare om tankar och funderingar kring åldrande, kropp och vad det är att vara kvinna på 2000-talet.Medverkande är bland annat Åsa Moberg, Gudrun Schyman, Agnes Wold, Astrid Assefa, Åsa Beckman och Annika Lantz.”… en bok som fungerar både som tröst och vägvisare.” “… det fina med ‘Klimakteriet’ är att den erbjuder alternativ, flera olika händer att fatta tag i.” “Det är det jobbigaste jag läst på ett tag, men också det allra bästa.”Anna Hellsten, DN   

Utgivande förlag: Bokförlaget Atlas