Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö

Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Oscar Arrsjö

Jämför och hitta det billigaste priset på Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö är skriven av Oscar Arrsjö och gavs ut 2017-10-26.

Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö som bok, ljudbok eller e-bok.
Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 236

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö. Boken är skriven av författaren Oscar Arrsjö. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö var 2017-10-26.

Originalspråket som Oscar Arrsjö skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Ihk som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 165 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 246 x 174 x 25 mm och den väger så mycket som 682 g. Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö ISBN är 9789113080796. Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö är en fristående bok .


Läs Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö som bok

För dig som vill köpa och läsa Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 236 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö som ljudbok

Vill du lyssna på Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö som pocket

Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö
 • Författare: Oscar Arrsjö
 • Genre:
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2017-10-26
 • Pris: 236
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 165
 • Fysiska dimensioner: 246 x 174 x 25 mm
 • SAB: Ihk
 • ISBN: 9789113080796

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö?

Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö är skriven av författaren Oscar Arrsjö

När gavs Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-26.

Var kan jag köpa Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö?

Vi rekommenderar att du köper Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Kläderna gör mannen sägs det. Men kläderna kan också hjälpa dig att lyckas med det du vill uppnå. I Klä dig för framgång ger författaren och modeexperten Oscar Arrsjö sina bästa tips för hur kläderna lyfter dig i olika situationer. Vare sig det gäller en jobbintervju, en dejt eller en festlig tillställning kan rätt outfit få dig att känna dig säkrare.I boken finns många handfasta tips; hur du bygger upp en snygg och funktionell basgarderob, får koll på de rätta klädkoderna eller bär färg på bästa sätt. Du lär dig att välja kläder efter kroppstyp och hur du bäst matchar olika mönster. Oscar Arrsjö går igenom de moderna stilreglerna – men tipsar också om vilka det är helt okej att bryta emot. Hur man vårdar sin kläder och skor, tar bort fläckar och får rätt snits på slipsen eller halsduken finns också med förstås.Boken är skriven på ett personligt, lättsamt och kunnigt sätt, som från en vän som ger goda råd.En bred och faktaspäckad bok som på nolltid gör den osäkre framgångsrik.

Utgivande förlag: Norstedts