Keramik 1 : Lera som form och uttryck – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Charlie Norrman

Jämför och hitta det billigaste priset på Keramik 1 : Lera som form och uttryck innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Keramik 1 : Lera som form och uttryck är skriven av Charlie Norrman och gavs ut 2008-05-01.

Keramik 1 : Lera som form och uttryck som bok, ljudbok eller e-bok.
Keramik 1 : Lera som form och uttryck

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Keramik 1 : Lera som form och uttryck

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Keramik 1 : Lera som form och uttryck. Boken är skriven av författaren Charlie Norrman. Bilda Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Keramik 1 : Lera som form och uttryck var 2008-05-01.

Originalspråket som Charlie Norrman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Krukmakeri, keramik & glashantverk vilket ger den Ihfa,Pgb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Keramik 1 : Lera som form och uttryck i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 68 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 212 x 5 mm och den väger så mycket som 220 g. Keramik 1 : Lera som form och uttryck ISBN är 9789157479464. Keramik 1 : Lera som form och uttryck är en del av serien: Kultur.


Läs Keramik 1 : Lera som form och uttryck som bok

För dig som vill köpa och läsa Keramik 1 : Lera som form och uttryck som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Keramik 1 : Lera som form och uttryck som ljudbok

Vill du lyssna på Keramik 1 : Lera som form och uttryck som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Keramik 1 : Lera som form och uttryck som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Keramik 1 : Lera som form och uttryck som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Keramik 1 : Lera som form och uttryck som pocket

Keramik 1 : Lera som form och uttryck finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Keramik 1 : Lera som form och uttryck med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Keramik 1 : Lera som form och uttryck med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Keramik 1 : Lera som form och uttryck
 • Författare: Charlie Norrman
 • Genre: Krukmakeri, keramik & glashantverk
 • Förlag: Bilda Förlag
 • Utgivningsdatum: 2008-05-01
 • Pris: 109
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 68
 • Fysiska dimensioner: 210 x 212 x 5 mm
 • SAB: Ihfa,Pgb
 • ISBN: 9789157479464

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Keramik 1 : Lera som form och uttryck?

Keramik 1 : Lera som form och uttryck är skriven av författaren Charlie Norrman

När gavs Keramik 1 : Lera som form och uttryck ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-05-01.

Var kan jag köpa Keramik 1 : Lera som form och uttryck?

Vi rekommenderar att du köper Keramik 1 : Lera som form och uttryck hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Keramik är ju inte bara lera. Det är också form, bränntekniker, glasyrer, färg och känsla.Tanken med den här boken är att du som vill prova vad lera och keramik kan betyda för dig, ska få grundläggande tankar och kunskaper om leran och dess egenskaper: Lera som kropp, form och funktion, lagring,knådning och tumning, slicker, plattor, relief, ringning, fri hand, gjutning, skissteknik, fotring och kanter, torkning, skröjbränning, verktyg.

Utgivande förlag: Bilda Förlag