Kent Agent och kampen mot bautabullarna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kalle Brunelius

Jämför och hitta det billigaste priset på Kent Agent och kampen mot bautabullarna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kent Agent och kampen mot bautabullarna är skriven av Kalle Brunelius och gavs ut 2013-04-03.

Kent Agent och kampen mot bautabullarna som bok, ljudbok eller e-bok.
Kent Agent och kampen mot bautabullarna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kent Agent och kampen mot bautabullarna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kent Agent och kampen mot bautabullarna. Boken är skriven av författaren Kalle Brunelius. Pintxo Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kent Agent och kampen mot bautabullarna var 2013-04-03.

Originalspråket som Kalle Brunelius skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Kent Agent och kampen mot bautabullarna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 36 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 272 x 205 x 8 mm och den väger så mycket som 350 g. Kent Agent och kampen mot bautabullarna ISBN är . Kent Agent och kampen mot bautabullarna är en del av serien: Kent Agent (del 2).


Läs Kent Agent och kampen mot bautabullarna som bok

För dig som vill köpa och läsa Kent Agent och kampen mot bautabullarna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kent Agent och kampen mot bautabullarna som ljudbok

Vill du lyssna på Kent Agent och kampen mot bautabullarna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kent Agent och kampen mot bautabullarna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kent Agent och kampen mot bautabullarna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kent Agent och kampen mot bautabullarna som pocket

Kent Agent och kampen mot bautabullarna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kent Agent och kampen mot bautabullarna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kent Agent och kampen mot bautabullarna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kent Agent och kampen mot bautabullarna
 • Författare: Kalle Brunelius
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Pintxo Förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-04-03
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 36
 • Fysiska dimensioner: 272 x 205 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kent Agent och kampen mot bautabullarna?

Kent Agent och kampen mot bautabullarna är skriven av författaren Kalle Brunelius

När gavs Kent Agent och kampen mot bautabullarna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-04-03.

Var kan jag köpa Kent Agent och kampen mot bautabullarna?

Vi rekommenderar att du köper Kent Agent och kampen mot bautabullarna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Någon rövar bort barn från deras hemliga ställen! Enda ledtråden är de mystiska bautabullar den skyldige lämnar efter sig.Kent Agent jobbar på uppdrag av Sveriges barn. I flera år har han arbetat på en lista över alla kojor, gömställen och högkvarter för att säkerställa att de aldrig mer ska kunna avslöjas. Till sin hjälp har Kent Agent den geniale (men galne) Mister Bister och hans uppfinningar som bevisbastun, teleburken och atomkanonen.Kent Agent är en av SVT Barnkanalens största tittarsuccéer. Kent Agent och kampen mot bautabullarna är den andra boken i serien om den hemlige agenten och hans äventyr.

Utgivande förlag: Pintxo Förlag