Kemiboken 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hans Borén

Jämför och hitta det billigaste priset på Kemiboken 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kemiboken 2 är skriven av Hans Borén och gavs ut 2020-08-26.

Kemiboken 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Kemiboken 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 650

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Kemiboken 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kemiboken 2. Boken är skriven av författaren Hans Borén. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kemiboken 2 var 2020-08-26.

Originalspråket som Hans Borén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Uce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kemiboken 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 396 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Kemiboken 2 ISBN är 9789147129966. Kemiboken 2 är en del av serien: Kemiboken.


Läs Kemiboken 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Kemiboken 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 650 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kemiboken 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Kemiboken 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Kemiboken 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kemiboken 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kemiboken 2 som pocket

Kemiboken 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kemiboken 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kemiboken 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kemiboken 2
 • Författare: Hans Borén
 • Genre:
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2020-08-26
 • Pris: 650
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 396
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Uce
 • ISBN: 9789147129966

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kemiboken 2?

Kemiboken 2 är skriven av författaren Hans Borén

När gavs Kemiboken 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-26.

Var kan jag köpa Kemiboken 2?

Vi rekommenderar att du köper Kemiboken 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Med Kemibokens upplägg med experiment, vardagsanknytningar och ett lättillgängligt språk får alla gymnasieelever en god grund i kemi. I serien ingår två läroböcker: Kursboken för Kemi 1 har fokus på den oorganiska kemin, särskilt stökiometrin, medan kurs 2-boken är inriktad på organisk kemi och biokemi. Uppgifterna är många och varierade i båda läroböckerna, och tränar alla förmågor. Till uppgifterna finns ett utförligt facit. Längst bak i böckerna finns ett urval av laborationer.Kemiboken 1 finns även i en digital version med interaktiva övningar. Motsvarande till gymnasiets kurs Kemi 2 utkommer till HT 2021.Läs merPedagogiska tankarBöckerna har experimentet i centrum, många vardagsanknytningar och ett SVA-anpassat språk vilket ger alla elever goda förutsättningar att tillägna sig kemi.KomponenterI serien ingår faktaböcker till kemi kurs 1 och 2, både som pappersböcker och digitala versioner – Kemi 1 Digital har samma innehåll som de tryckta böckerna men övningarna är interaktiva. Läraren kan också följa elevernas resultat. Kemi 2 Digital utkommer till HT 2021. Det finns även en lärarhandledning till varje kursbok (som kan användas till alla kemiserier på marknaden), formativ bedömning i praktiken till kurs 1 (författare Olof Procopé) samt ett digitalt övningsmaterial till elever, för att träna på begrepp och basfakta. UppläggKapitlen inleds med kunskapskraven och de centrala begreppen, som sedan förklaras inne i kapitlet. Eleverna lotsas genom kemin med hjälp av lösta exempel, och testar sedan sig själva med de många uppgifterna, som är förmåge-taggade, och som syftar till att väcka intresse och få eleverna att fundera.InnehållI Kemiboken 1 ligger fokus på den oorganiska kemin. Stökiometrin och formelskrivning förklaras ingående med många lösta exempel och ett matrissystem som stöd. Ett kapitel om grundläggande organisk kemi finns med, med tanke på dem som bara läser kurs 1. Kemisk analys och analysmetoder ingår som del i olika kapitel. I Kemiboken 2 ingår rektionshastigheter, kemisk jämvikt, organisk kemi, analytisk kemi samt biokemi med tyngdpunkten på processer i människokroppen. I upplaga 6 har kapitlen om organisk kemi fokus på en tydlig systematik kring olika organiska ämnesklassers egenskaper, strukturer och funktionalitet. Kapitlet om organiska reaktionsmekanismer är förstärkt med nya exempel och uppgifter som ger förklaringsmodeller till hur organiska reaktioner sker. I kapitlet om analytisk kemi ingår beskrivningar av provberedning, och hantering av data och felkällor vid kemisk analys. Olika spektroskopiska analysmetoder beskrivs med exempel på hur man tolkar analysspektrum från MS, IR och NMR. I slutet av böckerna finns ett urval av laborationer.Om författarnaFörfattarna till Kemiboken är erfarna kemilärare från Stockholmsområdet.

Utgivande förlag: Liber