Kejsaren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dan Buthler

Jämför och hitta det billigaste priset på Kejsaren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kejsaren är skriven av Dan Buthler och gavs ut 2018-05-23.

Kejsaren som bok, ljudbok eller e-bok.
Kejsaren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kejsaren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kejsaren. Boken är skriven av författaren Dan Buthler. Lind &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kejsaren var 2018-05-23.

Originalspråket som Dan Buthler skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Kejsaren i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 363 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 235 x 165 x 15 mm och den väger så mycket som 630 g. Kejsaren ISBN är 9789177793434. Kejsaren är en del av serien: Silfverbielke (del 9).


Läs Kejsaren som bok

För dig som vill köpa och läsa Kejsaren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kejsaren som ljudbok

Vill du lyssna på Kejsaren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kejsaren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kejsaren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kejsaren som pocket

Kejsaren finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kejsaren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kejsaren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kejsaren
 • Författare: Dan Buthler
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Lind &amp
 • Utgivningsdatum: 2018-05-23
 • Pris: 209
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 363
 • Fysiska dimensioner: 235 x 165 x 15 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789177793434

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kejsaren?

Kejsaren är skriven av författaren Dan Buthler

När gavs Kejsaren ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-05-23.

Var kan jag köpa Kejsaren?

Vi rekommenderar att du köper Kejsaren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Livet börjar äntligen att arta sig igen för psykopaten Christopher Silfverbielke. Han har lyckats att ta sig från tillvaron som gigolo till en äldre amerikansk mångmiljonärska. Men han behöver fortfarande pengar och genomför därför sin mest ondskefulla idé hittills.Den numera slitne kommissarien Jacob Colt bestämmer sig för att det enda sättet att stoppa Silfverbielke är att döda honom. Tillsammans med Hector Venderaz sätter han planen i verket. På en ö i Stilla havet drabbar de samman.Den åttonde boken i serien om psykopaten och seriemördaren Christopher Silfverbielke. Har man läst de andra är den ett efterlängtat måste . Har man inte läst de första sju är det dags nu. Karlstads-Tidningen, om Bara några steg in i romanfiguren Christopher Silfverbielkes obskyra värld [ ] kommer jag att tänka på Christian Bale som aktiemäklaren Patrick Bateman i filmen American Psycho [ ] själv upplever jag någon sorts skräckblandad förtjusning [ ] när jag tar del av den här sjuke individens framfart. Mariestadstidningen, om Satiren flödar när författarna låter Silfverbielkes ärkefascistiska människosyn frodas bakom den gudfruktiga fasaden [ ] underhållningsvärdet behålls hela vägen. Borås Tidning, om Det är välskrivet, underhållande och lite kittlande med denna totala egoism. Här är det extra allt av just allt. Upsala Nya Tidning, om ErövrarenHämnarenMotvindUppståndelsen

Utgivande förlag: Lind &amp