KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Liv Svirsky

Jämför och hitta det billigaste priset på KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar är skriven av Liv Svirsky och gavs ut 2016-11-08.

KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar som bok, ljudbok eller e-bok.
KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 269

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar. Boken är skriven av författaren Liv Svirsky. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar var 2016-11-08.

Originalspråket som Liv Svirsky skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Psykoterapi vilket ger den Vlbd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 136 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 155 x 8 mm och den väger så mycket som 220 g. KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar ISBN är 9789175696386. KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar är en fristående bok .


Läs KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar som bok

För dig som vill köpa och läsa KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 269 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar som ljudbok

Vill du lyssna på KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar som pocket

KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar
 • Författare: Liv Svirsky
 • Genre: Psykoterapi
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2016-11-08
 • Pris: 269
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 136
 • Fysiska dimensioner: 220 x 155 x 8 mm
 • SAB: Vlbd
 • ISBN: 9789175696386

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar?

KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar är skriven av författaren Liv Svirsky

När gavs KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-11-08.

Var kan jag köpa KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar?

Vi rekommenderar att du köper KBT : Att tillämpa metoden med barn och ungdomar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kognitiv beteendeterapi har i upprepade forskningsstudier visat sig ge goda resultat i behandling av barn och ungdomar med en rad olika problem, bland annat samtliga ångeststörningar,depression, uppförandestörningar, ätstörningar, skolrelaterade problem, ADHD, autism och självskadebeteenden. Den här boken vänder sig till dig som är psykoterapeut och arbetar med eller vill börja arbeta med kognitiv beteendeterapi för barn och ungdomar. Den passar även utmärkt somkurslitteratur. Boken visar hur du kan tillämpa KBT i arbetet med barn och ungdomar och anpassa metoden utifrån barnets intellektuella utvecklingsnivå och sociala omständigheter.

Utgivande förlag: BoD