Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fredric Bedoire

Jämför och hitta det billigaste priset på Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel är skriven av Fredric Bedoire och gavs ut 2019-08-22.

Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel som bok, ljudbok eller e-bok.
Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 302

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel. Boken är skriven av författaren Fredric Bedoire. Bokförlaget Langenskiöld är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel var 2019-08-22.

Originalspråket som Fredric Bedoire skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 400 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 242 x 215 x 36 mm och den väger så mycket som 1524 g. Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel ISBN är 9789188439420. Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel är en fristående bok .


Läs Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel som bok

För dig som vill köpa och läsa Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 302 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel som ljudbok

Vill du lyssna på Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel som pocket

Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel
 • Författare: Fredric Bedoire
 • Genre: Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Bokförlaget Langenskiöld
 • Utgivningsdatum: 2019-08-22
 • Pris: 302
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 400
 • Fysiska dimensioner: 242 x 215 x 36 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188439420

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel?

Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel är skriven av författaren Fredric Bedoire

När gavs Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-22.

Var kan jag köpa Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel?

Vi rekommenderar att du köper Katedralen i Västerås. Andligt och världsligt under åtta sekel hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Denna historia tar avstamp i reformationens turbulens och fattigdom och följer stormaktstidens biskop Johannes Rudbeckius i hans strävan att göra domkyrkan till lärdomscentrum. Industristadens omdaningar avspeglas i några av tidens mest intressanta restaureringar. En färgrik och dramatisk skildring, där stämningsfylld gotisk arkitektur och överdåd av konstskatter vävs samman med ambitionerna hos biskopar, kungar och stadens borgare. Koppar och järn från Bergslagen ger världslig makt och rikedom åt medeltidens katolska biskopar med täta kontakter i Europa.

Utgivande förlag: Bokförlaget Langenskiöld