Kärlekens kedjor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jeremiah Karlsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Kärlekens kedjor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kärlekens kedjor är skriven av Jeremiah Karlsson och gavs ut 2020-09-25.

Kärlekens kedjor som bok, ljudbok eller e-bok.
Kärlekens kedjor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kärlekens kedjor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kärlekens kedjor. Boken är skriven av författaren Jeremiah Karlsson. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kärlekens kedjor var 2020-09-25.

Originalspråket som Jeremiah Karlsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kärlekens kedjor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 380 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 26 mm och den väger så mycket som 550 g. Kärlekens kedjor ISBN är 9789179695972. Kärlekens kedjor är en fristående bok .


Läs Kärlekens kedjor som bok

För dig som vill köpa och läsa Kärlekens kedjor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kärlekens kedjor som ljudbok

Vill du lyssna på Kärlekens kedjor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kärlekens kedjor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kärlekens kedjor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kärlekens kedjor som pocket

Kärlekens kedjor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kärlekens kedjor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kärlekens kedjor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kärlekens kedjor
 • Författare: Jeremiah Karlsson
 • Genre: Deckare
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2020-09-25
 • Pris: 199
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 380
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 26 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789179695972

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kärlekens kedjor?

Kärlekens kedjor är skriven av författaren Jeremiah Karlsson

När gavs Kärlekens kedjor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-25.

Var kan jag köpa Kärlekens kedjor?

Vi rekommenderar att du köper Kärlekens kedjor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En tjej blir brutalt angripen utanför sin gymnasieskola. Hon räddas av en lärare som på avstånd ser angreppet. Kort därefter anländer Edvard från socialtjänsten till skolan, han tvingas snabbt fatta ett livsavgörande beslut åt henne. Men vem är hon egentligen? Vilka hemligheter gömmer hon? Snart visar det sig att hennes situation är mer komplicerad än det till en början såg ut som, och en kamp på liv och död tar sin början. Edvard finner sig indragen i en situation där frågan om rätt och fel inte längre har något enkelt svar.”Kärlekens kedjor” är en psykologisk och samhällskritisk spänningsroman i den nya deckargenre som har kallats för “socialtjänstthriller”, där läsaren på ett unikt sätt får följa socialtjänstens arbete med utsatta barn och familjer. Men romanen är mer än en vanlig thriller; det är en berättelse i egen rätt om familjeband, kärlek, våld, skam, och integration.”Kärlekens kedjor” kan läsas fristående från de två första romanerna.

Utgivande förlag: BoD