Kärlekens ingredienser – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Erica Bauermeister

Jämför och hitta det billigaste priset på Kärlekens ingredienser innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kärlekens ingredienser är skriven av Erica Bauermeister och gavs ut .

Kärlekens ingredienser som bok, ljudbok eller e-bok.
Kärlekens ingredienser

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Kärlekens ingredienser

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kärlekens ingredienser. Boken är skriven av författaren Erica Bauermeister. Pia & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kärlekens ingredienser var .

Originalspråket som Erica Bauermeister skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Kärlekens ingredienser är det: 9789198850338.


Läs Kärlekens ingredienser som bok

För dig som vill köpa och läsa Kärlekens ingredienser som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kärlekens ingredienser som ljudbok

Vill du lyssna på Kärlekens ingredienser som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Kärlekens ingredienser som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kärlekens ingredienser som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kärlekens ingredienser som pocket

Kärlekens ingredienser finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kärlekens ingredienser med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kärlekens ingredienser med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Kärlekens ingredienser
  • Författare: Erica Bauermeister
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Pia & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 249
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198850338

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kärlekens ingredienser?

Kärlekens ingredienser är skriven av författaren Erica Bauermeister

När gavs Kärlekens ingredienser ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Kärlekens ingredienser?

Vi rekommenderar att du köper Kärlekens ingredienser hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I KÖKET TILL LILLIANS charmiga lilla restaurang, bland färska grönsaker, doftande kryddor och nyfångade skaldjur, samlas åtta väldigt olika personer för att gå en matlagningskurs. De kommer på måndagskvällarna för att lära sig Lillians matlagningskonst, men snart blir det tydligt att var och en av dem – utan att själva förstå det – söker ett recept för något annat, något som kan förändra livet. Nyblivna mamman Claire har tappat bort sig själv, Tom är änkling och söker mening i tillvaron, unga Chloe har fastnat i ett destruktivt förhållande… I det lilla restaurangköket kommer deltagarna till insikter som förändrar synen på dem själva och varandra. En efter en får de nytt liv av dofterna, smakerna och texturerna hos det de skapar, av vänskapen med varandra och av Lillians kloka handledning. <i>Kärlekens ingredienser </i>är en sinnlig och varm roman som handlar om att vi människor alltid behöver varandra plus lite smör, vitlök och vin! ERICA BAUERMEISTER har skrivit fem bästsäljande romaner, och denna är hennes debutroman. Hon bor med sin man i Port Townsend, Washington. "En fantastisk debut. Bauermeisters berättelse om mat och hopp levererar minnesvärda berättelser och karaktärer, samtidigt som den förför sinnena ljuvlig!" Publishers Weekly

Utgivande förlag: Pia & Co