Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Siv Widerberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi är skriven av Siv Widerberg och gavs ut 2001-10-01.

Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi som bok, ljudbok eller e-bok.
Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi. Boken är skriven av författaren Siv Widerberg. En bok för alla är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi var 2001-10-01.

Originalspråket som Siv Widerberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi vilket ger den Hc.03(s),u som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 296 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 173 x 105 x 20 mm och den väger så mycket som 195 g. Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi ISBN är 9789172212107. Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi är en fristående bok .


Läs Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi som bok

För dig som vill köpa och läsa Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi som ljudbok

Vill du lyssna på Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi som pocket

Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi
 • Författare: Siv Widerberg
 • Genre: Poesi
 • Förlag: En bok för alla
 • Utgivningsdatum: 2001-10-01
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 296
 • Fysiska dimensioner: 173 x 105 x 20 mm
 • SAB: Hc.03(s),u
 • ISBN: 9789172212107

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi?

Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi är skriven av författaren Siv Widerberg

När gavs Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2001-10-01.

Var kan jag köpa Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi?

Vi rekommenderar att du köper Kärlek Och Uppror : 210 Dikter För Unga Människor : En Antologi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

210 dikter för ungdom!Ungdomsåren, kärlek, vänskap, känslor, skolan, naturen, föräldrarna, droger, våld, sorg och glädje, krig och fred, död och ensamhet…Många ungdomar önskade. Vi valde. Bläddra, läs och hoppa över. Lägg undan, ta fram igen. Skriv små stjärnor eller utropstecken. Stryk under, stryk över. Leta efter vad som passar just dej.

Utgivande förlag: En bok för alla