Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tom Sandqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings är skriven av Tom Sandqvist och gavs ut 1998-12-01.

Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings som bok, ljudbok eller e-bok.
Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings. Boken är skriven av författaren Tom Sandqvist. Brutus Östlings bokf Symposion är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings var 1998-12-01.

Originalspråket som Tom Sandqvist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Dans & scenkonst Konst & underhållning Litteraturvetenskap vilket ger den Gz Ball, Hugo,Lz Ball, Hugo,Gz Ball-Hennings, Emmy,Ikz Ball-Hennings, Emmy,Lz Ball-Hennings, Emmy som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 367 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 160 x 25 mm och den väger så mycket som 500 g. Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings ISBN är 9789171393265. Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings är en fristående bok .


Läs Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings som bok

För dig som vill köpa och läsa Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings som ljudbok

Vill du lyssna på Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings som pocket

Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings
 • Författare: Tom Sandqvist
 • Genre: Dans & scenkonst Konst & underhållning Litteraturvetenskap
 • Förlag: Brutus Östlings bokf Symposion
 • Utgivningsdatum: 1998-12-01
 • Pris: 159
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 367
 • Fysiska dimensioner: 220 x 160 x 25 mm
 • SAB: Gz Ball, Hugo,Lz Ball, Hugo,Gz Ball-Hennings, Emmy,Ikz Ball-Hennings, Emmy,Lz Ball-Hennings, Emmy
 • ISBN: 9789171393265

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings?

Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings är skriven av författaren Tom Sandqvist

När gavs Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1998-12-01.

Var kan jag köpa Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings?

Vi rekommenderar att du köper Kärlek och dada : Hugo Ball och Emmy Hennings hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Brutus Östlings bokf Symposion