Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johan Eriksson

Jämför och hitta det billigaste priset på Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik är skriven av Johan Eriksson och gavs ut 2004-01-01.

Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik som bok, ljudbok eller e-bok.
Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 296

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik. Boken är skriven av författaren Johan Eriksson. Santérus Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik var 2004-01-01.

Originalspråket som Johan Eriksson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Centralregeringars politik vilket ger den Ob,Kc.6 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 244 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 150 x 25 mm och den väger så mycket som 330 g. Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik ISBN är 9789189449503. Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik är en fristående bok .


Läs Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik som bok

För dig som vill köpa och läsa Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 296 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik som ljudbok

Vill du lyssna på Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik som pocket

Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik
 • Författare: Johan Eriksson
 • Genre: Centralregeringars politik
 • Förlag: Santérus Förlag
 • Utgivningsdatum: 2004-01-01
 • Pris: 296
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 244
 • Fysiska dimensioner: 230 x 150 x 25 mm
 • SAB: Ob,Kc.6
 • ISBN: 9789189449503

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik?

Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik är skriven av författaren Johan Eriksson

När gavs Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2004-01-01.

Var kan jag köpa Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik?

Vi rekommenderar att du köper Kampen om hotbilden : rutin och drama i svensk säkerhetspolitik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Varför har försöken att göra miljöproblem till säkerhetspolitiska hot misslyckats, medan cyberhotet fått ett starkt genomslag på den säkerhetspolitiska dagordningen? Det finns inte något enkelt samband mellan »verkliga« hot och uppmärksamheten de får i samhällsdebatten och det politiska beslutsfattandet. Hotbilder kan feltolkas och således både under- och överskattas. De kan också vara resultatet av medvetna manipulationer. När information är bristfällig eller svårtolkad lämnas fältet fritt för såväl överdrivna skräckvisioner som vilseledande trygghetsgarantier. Att en del hotbilder hamnar på den säkerhetspolitiska dagordningen tycks vara resultatet av filtrering. Denna bok vill visa vad filtreringen består av, hur den kan förklaras och vilka politiska konsekvenser den kan få. Vidare beskrivs och förklarad den hotbildspolitiska utvecklingen i Sverige, med fokus på skeendet efter kalla krigets slut. Författaren förklarar också vad som skiljer de lyckade från de misslyckade försöken att göra frågor till säkerhetspolitiska hot. Johan Eriksson är lektor i statsvetenskap vid Södertörns högskola.

Utgivande förlag: Santérus Förlag