Kals Odbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sven Schånberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Kals Odbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kals Odbok är skriven av Sven Schånberg och gavs ut 2013-01-07.

Kals Odbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Kals Odbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 50

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kals Odbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kals Odbok. Boken är skriven av författaren Sven Schånberg. Tre Böcker Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kals Odbok var 2013-01-07.

Originalspråket som Sven Schånberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk- & Ordböcker vilket ger den Fc.04bi(x) som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Kals Odbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 158 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 175 x 110 x 12 mm och den väger så mycket som 92 g. Kals Odbok ISBN är 9789170293535. Kals Odbok är en fristående bok .


Läs Kals Odbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Kals Odbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 50 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kals Odbok som ljudbok

Vill du lyssna på Kals Odbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kals Odbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kals Odbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kals Odbok som pocket

Kals Odbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kals Odbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kals Odbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kals Odbok
 • Författare: Sven Schånberg
 • Genre: Språk- & Ordböcker
 • Förlag: Tre Böcker Förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-01-07
 • Pris: 50
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 158
 • Fysiska dimensioner: 175 x 110 x 12 mm
 • SAB: Fc.04bi(x)
 • ISBN: 9789170293535

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kals Odbok?

Kals Odbok är skriven av författaren Sven Schånberg

När gavs Kals Odbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-01-07.

Var kan jag köpa Kals Odbok?

Vi rekommenderar att du köper Kals Odbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Kals Odbok” är en ordbok för den göteborska dialekten, första gången utgiven av Sven Schånberg 1968. Den redogör för uttal, betydelse, bakgrund och ursprung. Många av orden är hämtade ur den mångåriga insändarspalt Schånberg hade i Göteborgs-Posten, “Tala ve Kal” (ve=med).Äntligen utkommer Kals Odbok på nytt!

Utgivande förlag: Tre Böcker Förlag