Kalmar mellan dröm och verklighet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Göran Tagesson

Jämför och hitta det billigaste priset på Kalmar mellan dröm och verklighet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kalmar mellan dröm och verklighet är skriven av Göran Tagesson och gavs ut 2016-10-29.

Kalmar mellan dröm och verklighet som bok, ljudbok eller e-bok.
Kalmar mellan dröm och verklighet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 258

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kalmar mellan dröm och verklighet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kalmar mellan dröm och verklighet. Boken är skriven av författaren Göran Tagesson. Statens historiska museer är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kalmar mellan dröm och verklighet var 2016-10-29.

Originalspråket som Göran Tagesson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historia vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Kalmar mellan dröm och verklighet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 410 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 236 x 228 x 30 mm och den väger så mycket som 1629 g. Kalmar mellan dröm och verklighet ISBN är 9789185333738. Kalmar mellan dröm och verklighet är en fristående bok .


Läs Kalmar mellan dröm och verklighet som bok

För dig som vill köpa och läsa Kalmar mellan dröm och verklighet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 258 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kalmar mellan dröm och verklighet som ljudbok

Vill du lyssna på Kalmar mellan dröm och verklighet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kalmar mellan dröm och verklighet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kalmar mellan dröm och verklighet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kalmar mellan dröm och verklighet som pocket

Kalmar mellan dröm och verklighet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kalmar mellan dröm och verklighet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kalmar mellan dröm och verklighet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kalmar mellan dröm och verklighet
 • Författare: Göran Tagesson
 • Genre: Historia
 • Förlag: Statens historiska museer
 • Utgivningsdatum: 2016-10-29
 • Pris: 258
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 410
 • Fysiska dimensioner: 236 x 228 x 30 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789185333738

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kalmar mellan dröm och verklighet?

Kalmar mellan dröm och verklighet är skriven av författaren Göran Tagesson

När gavs Kalmar mellan dröm och verklighet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-10-29.

Var kan jag köpa Kalmar mellan dröm och verklighet?

Vi rekommenderar att du köper Kalmar mellan dröm och verklighet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

År 1640 beslutade riksrådet och den svenska kronan att flytta den viktiga hamn- och befästningsstaden Kalmar från slottets omedelbara närhet. En idealstad skulle istället uppstå på Kvarnholmen. Historien om unga stormaktens nya stad gör sig påtagligt påmind i stadsrummet än idag. Men vår kunskap om lämningarna under mark, rester efter byggnader, kulturlager och föremål, det underjordiska arkivet, har fram till nu ännu inte uppmärksammats tillräckligt.Det här är boken om stadsetableringen på Kvarnholmen under stormaktstiden, och livet där under de följande århundradena, som tillkommit efter de senaste årens omfattande utgrävningar i Kalmar.Med rikt illustrerade texter presenterar arkeologer, historiker och naturvetenskapliga experter unikt och icke tidigare publicerat material från undersökningar som gjorts bl.a. i tidigmoderna kvarter, gravar i domkyrkan samt delar av stadens befästningsverk.Resultatet har blivit en lättillgänglig och påkostad bok utgiven av Arkeologerna, landets ledande konsult inom arkeologi och kulturmiljö med kunskapsuppbyggnad i fokus.Ett oumbärligt standardverk för den som har kopplingar till Kalmar och är intresserad av dess historia.

Utgivande förlag: Statens historiska museer