Källor i Sverige

Källor i Sverige – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Håkan Svensson

Jämför och hitta det billigaste priset på Källor i Sverige innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Källor i Sverige är skriven av Håkan Svensson och gavs ut 2012-10-08.

Källor i Sverige som bok, ljudbok eller e-bok.
Källor i Sverige

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 299

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Källor i Sverige

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Källor i Sverige. Boken är skriven av författaren Håkan Svensson. Sivart Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Källor i Sverige var 2012-10-08.

Originalspråket som Håkan Svensson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den 551.498,Ubbbg-c,Vp-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Källor i Sverige i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 264 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 248 x 216 x 20 mm och den väger så mycket som 970 g. Källor i Sverige ISBN är 9789185705627. Källor i Sverige är en fristående bok .


Läs Källor i Sverige som bok

För dig som vill köpa och läsa Källor i Sverige som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 299 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Källor i Sverige som ljudbok

Vill du lyssna på Källor i Sverige som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Källor i Sverige som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Källor i Sverige som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Källor i Sverige som pocket

Källor i Sverige finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Källor i Sverige med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Källor i Sverige med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Källor i Sverige
 • Författare: Håkan Svensson
 • Genre:
 • Förlag: Sivart Förlag
 • Utgivningsdatum: 2012-10-08
 • Pris: 299
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 264
 • Fysiska dimensioner: 248 x 216 x 20 mm
 • SAB: 551.498,Ubbbg-c,Vp-c
 • ISBN: 9789185705627

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Källor i Sverige?

Källor i Sverige är skriven av författaren Håkan Svensson

När gavs Källor i Sverige ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-10-08.

Var kan jag köpa Källor i Sverige?

Vi rekommenderar att du köper Källor i Sverige hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ute i naturen kan man ibland få känna glädjen av att stöta på en källa. I Sverige finns ett stort antal, de flesta är små och ännu okända. Runt källan ser naturen lite annorlunda ut och vegetationen kan vara frodigare och artrikare. Under försommaren kan den vackra gullpudran lysa gult och markera platsen. Ur marken kan man se hur ett kallt och friskt vatten strömmar fram och då kanske nyfikenheten på källorna väcks. Författarna som tillhör Källakademin vill här berätta om de svenska källornas natur och kultur, och det är en mångfacetterad bild man ger. Man förklarar hur källor uppstår och vilka förhållanden och egenskaper de har liksom deras känslighet för störningar. I unika bilder beskrivs vegetation och djur i och kring källor. Genom tiderna har människan från naturens källor kunnat hämta ett gott vatten, och många gör kanske så än i dag. Det har skapats sägner och traditioner kring källorna, man har trott på vattnets läkande kraft. I boken beskrivs vilka egen skaper källvattnet har och vilka det anses ha enligt olika föreställningar. Boken berättar också om det speciella livet på de svenska kurorterna och om källor na som inspiration till musik, konst och litteratur. I miljöförstöringens tidevarv söker sig många till det som är rent och opåverkat av människan och till det hör många av naturens källor. I denna bok får du tips om hur du hit tar källorna ute i naturen. Har du en källa i din närhet kan du i boken hämta råd om hur den kan skyddas och vårdas. Som avslutning beskrivs 100 besöksvärda källor. Många av källbeskrivningarna är illustrerade med färgbilder, vägbeskrivningar och kartor. Boken vänder sig till den natur- och kulturintresserade.

Utgivande förlag: Sivart Förlag