Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av William Paterson

Jämför och hitta det billigaste priset på Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer är skriven av William Paterson och gavs ut 2021-03-10.

Kalligrafi - lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer som bok, ljudbok eller e-bok.
Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 114

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer. Boken är skriven av författaren William Paterson. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer var 2021-03-10.

Originalspråket som William Paterson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer är det: 9789179854881.


Läs Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer som bok

För dig som vill köpa och läsa Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 114 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer som ljudbok

Vill du lyssna på Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer som pocket

Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer
  • Författare: William Paterson
  • Genre: Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-03-10
  • Pris: 114
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179854881

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer?

Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer är skriven av författaren William Paterson

När gavs Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-03-10.

Var kan jag köpa Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer?

Vi rekommenderar att du köper Kalligrafi – lär dig på 15 minuter : övningar, tekniker, dekorationer hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Tydliga, konkreta och roliga steg för steg-övningar tillsammans med vackra, inspirerande exempel på modern kalligrafi när den är som allra bäst. Boken är indelad i tre avsnitt: kalligrafiövningar, textningstekniker och effekter och dekorationer. Varje avsnitt innehåller 15 olika 15-minuters-lektioner med plats att öva direkt i boken. Allt du behöver för att komma igång är en penna.

Utgivande förlag: Tukan förlag