Kalla min barndom åter

Kalla min barndom åter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jan Sigurd

Jämför och hitta det billigaste priset på Kalla min barndom åter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kalla min barndom åter är skriven av Jan Sigurd och gavs ut 2019-05-14.

Kalla min barndom åter som bok, ljudbok eller e-bok.
Kalla min barndom åter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 196

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Kalla min barndom åter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kalla min barndom åter. Boken är skriven av författaren Jan Sigurd. Kira förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kalla min barndom åter var 2019-05-14.

Originalspråket som Jan Sigurd skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Gcz Nilsson Piraten, Fritiof som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Kalla min barndom åter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 378 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 150 x 40 mm och den väger så mycket som 818 g. Kalla min barndom åter ISBN är 9789187875304. Kalla min barndom åter är en fristående bok .


Läs Kalla min barndom åter som bok

För dig som vill köpa och läsa Kalla min barndom åter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 196 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kalla min barndom åter som ljudbok

Vill du lyssna på Kalla min barndom åter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Kalla min barndom åter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kalla min barndom åter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kalla min barndom åter som pocket

Kalla min barndom åter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kalla min barndom åter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kalla min barndom åter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kalla min barndom åter
 • Författare: Jan Sigurd
 • Genre:
 • Förlag: Kira förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-05-14
 • Pris: 196
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 378
 • Fysiska dimensioner: 215 x 150 x 40 mm
 • SAB: Gcz Nilsson Piraten, Fritiof
 • ISBN: 9789187875304

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kalla min barndom åter?

Kalla min barndom åter är skriven av författaren Jan Sigurd

När gavs Kalla min barndom åter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-05-14.

Var kan jag köpa Kalla min barndom åter?

Vi rekommenderar att du köper Kalla min barndom åter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Under 15 år, från 1957 och till sin död 1972, hade den mytomspunne författaren Fritiof Nilsson Piraten en lägenhet på Sergels väg i Malmö.Ingen har hittills skrivit om denna sista akt i författarens liv. Inte förrän nu. Det är inget helgon vi möter, utan en person med tillkortakommanden och idiosynkrasier. Men vi upptäcker också en omtänksam och skör människa med humorn som sköld mot livets svåra.Vi får nya insikter i hans umgänge, alkoholvanor och hans förhållande till barn och ungdomar. Här skildras hans komplicerade relation till hustrun Tora samt till vännen Sten Broman, den exhibitionistiske musikprofilen. Att Piraten ännu på 60-talet anlitade sekreterare som stenograferade färska historier är nytt liksom mycket annat i detta rika minneskalejdoskop. Boken är ett kollage av röster sammanfogade till ett böljande samtal.Om Säpo hade gjort en kartläggning av Piratens förehavanden i Malmö under hans levnad skulle rapporten kunnat se ut så här. Fast den kanske inte hade varit lika underhållande.

Utgivande förlag: Kira förlag