Kalla mig Amanda – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Josefine Sandblom

Jämför och hitta det billigaste priset på Kalla mig Amanda innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kalla mig Amanda är skriven av Josefine Sandblom och gavs ut 2018-05-16.

Kalla mig Amanda som bok, ljudbok eller e-bok.
Kalla mig Amanda

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Kalla mig Amanda

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kalla mig Amanda. Boken är skriven av författaren Josefine Sandblom. Mima Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kalla mig Amanda var 2018-05-16.

Originalspråket som Josefine Sandblom skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Kalla mig Amanda i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 292 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 163 g. Kalla mig Amanda ISBN är 9789188681683. Kalla mig Amanda är en fristående bok .


Läs Kalla mig Amanda som bok

För dig som vill köpa och läsa Kalla mig Amanda som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kalla mig Amanda som ljudbok

Vill du lyssna på Kalla mig Amanda som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Kalla mig Amanda som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kalla mig Amanda som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kalla mig Amanda som pocket

Kalla mig Amanda finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kalla mig Amanda med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kalla mig Amanda med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kalla mig Amanda
 • Författare: Josefine Sandblom
 • Genre:
 • Förlag: Mima Förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-05-16
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 292
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789188681683

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kalla mig Amanda?

Kalla mig Amanda är skriven av författaren Josefine Sandblom

När gavs Kalla mig Amanda ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-05-16.

Var kan jag köpa Kalla mig Amanda?

Vi rekommenderar att du köper Kalla mig Amanda hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

  »Om någon av oss får ragg ikväll, och det visar sig vara ännu ett rötägg, då kör vi!« En skämtsam vadslagning tre kvinnor emellan mynnar ut i en blogg, vars syfte är att sätta dit otrogna män. En kaskad av förolämpande inlägg och foton över vilka som lurat dem tar plats på nätet. Förhoppningen är att upplysa männens respektive om deras förehavanden, men också att varna andra för samma bottennapp. För att undgå att bli avslöjade gömmer sig kvinnorna bakom en gemensam pseudonym, med leklandsarbetande Lilly som skribent till inläggen.Tvåbarnsmamman Viktoria har på kort tid blivit både ensamstående och arbetslös. Hennes vänner propsar på att hon ska ge sig in i dejtingdjungeln på nytt, och för att få slut på deras påfrestande tjat bestämmer hon sig till slut för att gå till närstrid med de män som Motala har att erbjuda.När kvinnornas vägar korsas går det mesta åt helvete. JOSEFINE SANDBLOM är en svensk författare bosatt i Motala. Hon har tidigare gett ut flera populära romaner och sagor på egen hand. Kalla mig Amanda är hennes förlagsdebut.   »Vilken underbar roman, otroligt rolig och charmig!« Feelgoodhörnan   »Dråplig, sexig och underbar! Betyg 5/5.« Jennies Boklista   »Så otroligt bra! Den har allt: Humor, intriger, kärlek och ett lyckligt slut.« Beas Bokhylla   »Så kaxig, sexig, cool att man smäller av! Feministisk chicklit!« Bokmalin

Utgivande förlag: Mima Förlag