Kalkylering – för offentliga verksamheter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tom Karlsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Kalkylering – för offentliga verksamheter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kalkylering – för offentliga verksamheter är skriven av Tom Karlsson och gavs ut 2020-10-09.

Kalkylering - för offentliga verksamheter som bok, ljudbok eller e-bok.
Kalkylering – för offentliga verksamheter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 265

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kalkylering – för offentliga verksamheter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kalkylering – för offentliga verksamheter. Boken är skriven av författaren Tom Karlsson. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kalkylering – för offentliga verksamheter var 2020-10-09.

Originalspråket som Tom Karlsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sannolikhetskalkyl & matematisk statistik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Kalkylering – för offentliga verksamheter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 256 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Kalkylering – för offentliga verksamheter ISBN är 9789144134468. Kalkylering – för offentliga verksamheter är en fristående bok .


Läs Kalkylering – för offentliga verksamheter som bok

För dig som vill köpa och läsa Kalkylering – för offentliga verksamheter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 265 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kalkylering – för offentliga verksamheter som ljudbok

Vill du lyssna på Kalkylering – för offentliga verksamheter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kalkylering – för offentliga verksamheter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kalkylering – för offentliga verksamheter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kalkylering – för offentliga verksamheter som pocket

Kalkylering – för offentliga verksamheter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kalkylering – för offentliga verksamheter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kalkylering – för offentliga verksamheter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kalkylering – för offentliga verksamheter
 • Författare: Tom Karlsson
 • Genre: Sannolikhetskalkyl & matematisk statistik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2020-10-09
 • Pris: 265
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 256
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789144134468

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kalkylering – för offentliga verksamheter?

Kalkylering – för offentliga verksamheter är skriven av författaren Tom Karlsson

När gavs Kalkylering – för offentliga verksamheter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-10-09.

Var kan jag köpa Kalkylering – för offentliga verksamheter?

Vi rekommenderar att du köper Kalkylering – för offentliga verksamheter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ekonomiskt beslutsfattande präglas av stor osäkerhet och komplexitet. Betydande informationsmängder ska hanteras för att på ett så transparent sätt som möjligt resultera i effektivt användande av tillgängliga resurser. Kalkylering för offentliga verksamheter är särskilt framtagen för att förstå hur offentliga verksamheter skiljer sig från privata eller vinstsyftande verksamheter.I boken presenteras, diskuteras och problematiseras olika metoder för ekonomiskt beslutsfattande på kort såväl som lång sikt. På kort sikt presenteras metoder för total- och resultatanalys, avvikelseanalys samt självkostnads- och bidragskalkylering. På lång sikt presenteras metoder för lönsamhetsbedömning och prioritering av kapitalinvesteringar. Slutligen ägnas en del av boken till att presentera metoder för att bedöma finansiella prestationer.Kalkylering för offentliga verksamheter riktar sig i första hand till studenter eller praktiker som vill lära sig mer om ekonomiskt beslutsfattande i offentliga organisationer. Genomgående används exempel från den offentliga sektorns olika nivåer (kommun, region, stat samt offentligt ägda aktiebolag) för att pedagogiskt belysa olika metoders användbarhet i offentliga organisationer.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB