Kaféet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sofia Torvalds

Jämför och hitta det billigaste priset på Kaféet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kaféet är skriven av Sofia Torvalds och gavs ut .

Kaféet som bok, ljudbok eller e-bok.
Kaféet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 248

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Kaféet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kaféet. Boken är skriven av författaren Sofia Torvalds. Förlaget M är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kaféet var .

Originalspråket som Sofia Torvalds skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Kaféet är det: 9789523335196.


Läs Kaféet som bok

För dig som vill köpa och läsa Kaféet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 248 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kaféet som ljudbok

Vill du lyssna på Kaféet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Kaféet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kaféet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kaféet som pocket

Kaféet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kaféet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kaféet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Kaféet
  • Författare: Sofia Torvalds
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Förlaget M
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 248
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789523335196

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kaféet?

Kaféet är skriven av författaren Sofia Torvalds

När gavs Kaféet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Kaféet?

Vi rekommenderar att du köper Kaféet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En man och en kvinna har träffats i en stödgrupp för frånskilda. De blir vänner och fortsätter träffas regelbundet, alltid på samma kafé. Den ena av dem gick tillbaka till sin man efter en äktenskapskris och har en son som närmar sig tonåren, den andra dejtar och sörjer den familj han aldrig fick när hans fru lämnade honom. Känslorna böljar fram och tillbaka mellan dem: längtan, attraktion, samhörighet, hopp om kärlek. De är vänner. Är de bara vänner? Varje vecka berättar de om sina liv, sina drömmar och sina besvikelser för varandra. Hon är underhållaren, han är lyssnaren, men inte heller han kan motstå att berätta om det jobbiga, att dela med sig av det som är kladdigt och trasigt. Samtalen för dem närmare och närmare varandra, men kommer någonsin det ögonblick när de väljer varandra? De misstolkar varandra, talar förbi varandra, vågar aldrig säga det viktigaste. En vacker och vemodig roman.

Utgivande förlag: Förlaget M