Julens monster – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Andreas Palmaer

Jämför och hitta det billigaste priset på Julens monster innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Julens monster är skriven av Andreas Palmaer och gavs ut 2020-10-01.

Julens monster som bok, ljudbok eller e-bok.
Julens monster

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109 129 Du sparar 20 kr!

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Julens monster

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Julens monster. Boken är skriven av författaren Andreas Palmaer. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Julens monster var 2020-10-01.

Originalspråket som Andreas Palmaer skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mysterier & övernaturligt vilket ger den uMzd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Julens monster i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 124 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 161 x 14 mm och den väger så mycket som 404 g. Julens monster ISBN är 9789150121322. Julens monster är en fristående bok .


Läs Julens monster som bok

För dig som vill köpa och läsa Julens monster som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 129 Du sparar 20 kr! men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Julens monster som ljudbok

Vill du lyssna på Julens monster som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Julens monster som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Julens monster som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Julens monster som pocket

Julens monster finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Julens monster med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Julens monster med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Julens monster
 • Författare: Andreas Palmaer
 • Genre: Mysterier & övernaturligt
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2020-10-01
 • Pris: 109 129 Du sparar 20 kr!
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 124
 • Fysiska dimensioner: 217 x 161 x 14 mm
 • SAB: uMzd
 • ISBN: 9789150121322

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Julens monster?

Julens monster är skriven av författaren Andreas Palmaer

När gavs Julens monster ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-10-01.

Var kan jag köpa Julens monster?

Vi rekommenderar att du köper Julens monster hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Julen framställs oftast som en glädjens tid med glada tomtar och paket, men så behöver det inte alls vara. Som för länge sen. Då fanns inga glöggfryntliga tomtar, istället kunde det komma monster på besök. I Perfekt som julklapp med vackra och fascinerande bilder av skräckmästaren Peter Bergting!”Kulturhistorisk bok med blodisande illustrationer som berättar om de mer ruskiga inslagen i julmytologin.” Dagens Nyheter”Palmaer skriver fantasifullt och välformulerat. Precis som i den första utgåvan beskriver han “julmonster” från hela världen […] Bergting levandegör monstren med sina suveräna illustrationer.” Helhetsbetyg 5 av 5 BTJ Julens monster får man träffa många hemska varelser som människor trodde fanns på riktigt. Hösten 2019 utkom Julens monster för första gången, och i denna nyutgivning har författaren Andreas Palmaer och illustratören Peter Bergting kompletterat samlingen med två helt nya kapitel.

Utgivande förlag: Alfabeta