Jul med Jenny Nyström

Jul med Jenny Nyström – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jan-Öjvind Swahn

Jämför och hitta det billigaste priset på Jul med Jenny Nyström innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jul med Jenny Nyström är skriven av Jan-Öjvind Swahn och gavs ut 2017-10-09.

Jul med Jenny Nyström som bok, ljudbok eller e-bok.
Jul med Jenny Nyström

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jul med Jenny Nyström

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jul med Jenny Nyström. Boken är skriven av författaren Jan-Öjvind Swahn. Ordalaget Bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jul med Jenny Nyström var 2017-10-09.

Originalspråket som Jan-Öjvind Swahn skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den Mzaj-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Jul med Jenny Nyström i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 84 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 193 x 12 mm och den väger så mycket som 426 g. Jul med Jenny Nyström ISBN är 9789174692105. Jul med Jenny Nyström är en fristående bok .


Läs Jul med Jenny Nyström som bok

För dig som vill köpa och läsa Jul med Jenny Nyström som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jul med Jenny Nyström som ljudbok

Vill du lyssna på Jul med Jenny Nyström som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jul med Jenny Nyström som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jul med Jenny Nyström som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jul med Jenny Nyström som pocket

Jul med Jenny Nyström finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jul med Jenny Nyström med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jul med Jenny Nyström med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jul med Jenny Nyström
 • Författare: Jan-Öjvind Swahn
 • Genre: Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Ordalaget Bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2017-10-09
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 84
 • Fysiska dimensioner: 217 x 193 x 12 mm
 • SAB: Mzaj-c
 • ISBN: 9789174692105

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jul med Jenny Nyström?

Jul med Jenny Nyström är skriven av författaren Jan-Öjvind Swahn

När gavs Jul med Jenny Nyström ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-09.

Var kan jag köpa Jul med Jenny Nyström?

Vi rekommenderar att du köper Jul med Jenny Nyström hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ingen jul utan Jenny Nyström!Kära jultraditioner historia, skrock, dikter, recept, julkort, julklappsrim Och så förstås Julevangeliet ur Bibeln, Tomten av Viktor Rydberg och några klassiska julsånger. I den här boken finns allt.Jenny Nyström skapade den svenska tomten. Hennes bilder är för alltid förknippade med våra jultraditioner. I boken finns många av hennes bilder från böcker, jultidningar, julbonader och vykort.Jan-Öjvind Swahns text beskriver kunnigt julens historia (tomten är inte äldre än han ser ut) från Jesu födelse till lucia, julgranen, julmaten och julmust och texterna är ofta kryddade med roliga och kvicka kommentarer.Kalmardottern Jenny Nyström förvandlade folktrons gårdvar till en dvärgvuxen grötätande julklappsutdelare, föga lik sin tyska förebild Sankt Nikolaus.

Utgivande förlag: Ordalaget Bokförlag