Jul i Valleby. Julsabotören – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Widmark

Jämför och hitta det billigaste priset på Jul i Valleby. Julsabotören innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jul i Valleby. Julsabotören är skriven av Martin Widmark och gavs ut 2021-09-30.

Jul i Valleby. Julsabotören som bok, ljudbok eller e-bok.
Jul i Valleby. Julsabotören

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 123

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Jul i Valleby. Julsabotören

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jul i Valleby. Julsabotören. Boken är skriven av författaren Martin Widmark. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jul i Valleby. Julsabotören var 2021-09-30.

Originalspråket som Martin Widmark skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Jul i Valleby. Julsabotören är det: 9789179758745.


Läs Jul i Valleby. Julsabotören som bok

För dig som vill köpa och läsa Jul i Valleby. Julsabotören som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 123 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jul i Valleby. Julsabotören som ljudbok

Vill du lyssna på Jul i Valleby. Julsabotören som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Jul i Valleby. Julsabotören som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jul i Valleby. Julsabotören som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jul i Valleby. Julsabotören som pocket

Jul i Valleby. Julsabotören finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jul i Valleby. Julsabotören med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jul i Valleby. Julsabotören med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Jul i Valleby. Julsabotören
  • Författare: Martin Widmark
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-09-30
  • Pris: 123
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179758745

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jul i Valleby. Julsabotören?

Jul i Valleby. Julsabotören är skriven av författaren Martin Widmark

När gavs Jul i Valleby. Julsabotören ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-09-30.

Var kan jag köpa Jul i Valleby. Julsabotören?

Vi rekommenderar att du köper Jul i Valleby. Julsabotören hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det omtyckta LÄS & LÖS-formatet är tillbaka – nu är det din tur att lösa mysteriet! Det är kvällen innan julafton, och Vallebyborna har samlats i kyrkan för en mysig pysselkväll. Men mitt under pysslandet händer det som inte får hända: Jesusbarnet som ska ligga i julkrubban försvinner! Vem är skurken som vill sabotera julen? Läs och lös mysteriet tillsammans med barnens favorithjältar Lasse och Maja! Martin Widmark och Helena Willis har skrivit och ritat en stämningsfull och knasig berättelse med en ny klurig utmaning – eller, bara i år, ett roligt julpyssel – på varje uppslag. Lös koderna, hitta rätt i labyrinterna och räkna ut hur allting hänger ihop. När mysteriet är löst väntar ett härligt julfirande med alla favoritfigurer ur LasseMaja-böckerna.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen