Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cecilia Davidsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept är skriven av Cecilia Davidsson och gavs ut 2018-01-02.

Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept som bok, ljudbok eller e-bok.
Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept. Boken är skriven av författaren Cecilia Davidsson. Bokförlaget Semic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept var 2018-01-02.

Originalspråket som Cecilia Davidsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Soppor & förrätter vilket ger den Qcabb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 125 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 247 x 176 x 15 mm och den väger så mycket som 524 g. Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept ISBN är 9789155265021. Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept är en fristående bok .


Läs Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept som bok

För dig som vill köpa och läsa Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept som ljudbok

Vill du lyssna på Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept som pocket

Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept
 • Författare: Cecilia Davidsson
 • Genre: Soppor & förrätter
 • Förlag: Bokförlaget Semic
 • Utgivningsdatum: 2018-01-02
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 125
 • Fysiska dimensioner: 247 x 176 x 15 mm
 • SAB: Qcabb
 • ISBN: 9789155265021

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept?

Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept är skriven av författaren Cecilia Davidsson

När gavs Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-01-02.

Var kan jag köpa Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept?

Vi rekommenderar att du köper Juicer & smoothies, sallader, soppor och andra hälsosamma recept hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Med nya, sunda vanor kan du få mer energi och ett starkare immunförsvar, samt känna dig piggare – varje dag.En mango- och mandelsmoothie med läckra toppings, en gurkmejashot, rödbetsbuljong, sötpotatisjuice med kanel, kokoslassi med saffran och mynta … I den här boken hittar du massor av goda och stärkande drycker. Den som vill kan följa ett förslag på en helfasta och för den som planerar en halvfasta finns det menyer för varje årstid med recept på smoothies, juicer, elixir, nötmjölk, shots, buljonger, frukostar, luncher, middagar och treats. Alla recept är växtbaserade och fria från vitt socker och gluten.Boken innehåller också ett kapitel med råvaror som det är bra att ha hemma i skafferiet – och sådana du bör undvika, tips på lämpliga tillskott och superfoods att komplettera med samt mängder av goda råd inför din fasta.Cecilia Davidsson är en erfaren kock i det gröna köket. Hon utbildade sig tidigt till näringsterapeut, driver en egen ekologisk cateringfirma och har även skrivit och bidragit med recept till flera böcker. Den här bokens vackra och inspirerande bilder är tagna av Bianca Brandon-Cox.

Utgivande förlag: Bokförlaget Semic