Judar I Det Svenska Folkhemmet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Sjögren

Jämför och hitta det billigaste priset på Judar I Det Svenska Folkhemmet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Judar I Det Svenska Folkhemmet är skriven av Karin Sjögren och gavs ut 2001-11-01.

Judar I Det Svenska Folkhemmet som bok, ljudbok eller e-bok.
Judar I Det Svenska Folkhemmet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Judar I Det Svenska Folkhemmet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Judar I Det Svenska Folkhemmet. Boken är skriven av författaren Karin Sjögren. Brutus Östlings bokf Symposion är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Judar I Det Svenska Folkhemmet var 2001-11-01.

Originalspråket som Karin Sjögren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Judaistik Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den Koafh-c.55,Bt-cza Judisk krönika som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Judar I Det Svenska Folkhemmet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 239 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 153 x 19 mm och den väger så mycket som 420 g. Judar I Det Svenska Folkhemmet ISBN är 9789171395412. Judar I Det Svenska Folkhemmet är en fristående bok .


Läs Judar I Det Svenska Folkhemmet som bok

För dig som vill köpa och läsa Judar I Det Svenska Folkhemmet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Judar I Det Svenska Folkhemmet som ljudbok

Vill du lyssna på Judar I Det Svenska Folkhemmet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Judar I Det Svenska Folkhemmet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Judar I Det Svenska Folkhemmet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Judar I Det Svenska Folkhemmet som pocket

Judar I Det Svenska Folkhemmet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Judar I Det Svenska Folkhemmet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Judar I Det Svenska Folkhemmet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Judar I Det Svenska Folkhemmet
 • Författare: Karin Sjögren
 • Genre: Judaistik Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Brutus Östlings bokf Symposion
 • Utgivningsdatum: 2001-11-01
 • Pris: 159
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 239
 • Fysiska dimensioner: 217 x 153 x 19 mm
 • SAB: Koafh-c.55,Bt-cza Judisk krönika
 • ISBN: 9789171395412

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Judar I Det Svenska Folkhemmet?

Judar I Det Svenska Folkhemmet är skriven av författaren Karin Sjögren

När gavs Judar I Det Svenska Folkhemmet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2001-11-01.

Var kan jag köpa Judar I Det Svenska Folkhemmet?

Vi rekommenderar att du köper Judar I Det Svenska Folkhemmet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En avhandling om hur ett sionistiskt engagemang gestaltades i judiskt vardagsliv i Sverige åren 1948-1958 i tidskriften Judisk krönika.

Utgivande förlag: Brutus Östlings bokf Symposion