Jordnötsprutten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Xiaoming Wang

Jämför och hitta det billigaste priset på Jordnötsprutten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jordnötsprutten är skriven av Xiaoming Wang och gavs ut 2015-10-20.

Jordnötsprutten som bok, ljudbok eller e-bok.
Jordnötsprutten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 99

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jordnötsprutten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jordnötsprutten. Boken är skriven av författaren Xiaoming Wang. Chin Lit är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jordnötsprutten var 2015-10-20.

Originalspråket som Xiaoming Wang skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Jordnötsprutten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 242 x 255 x 7 mm och den väger så mycket som . Jordnötsprutten ISBN är . Jordnötsprutten är en fristående bok .


Läs Jordnötsprutten som bok

För dig som vill köpa och läsa Jordnötsprutten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 99 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jordnötsprutten som ljudbok

Vill du lyssna på Jordnötsprutten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jordnötsprutten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jordnötsprutten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jordnötsprutten som pocket

Jordnötsprutten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jordnötsprutten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jordnötsprutten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jordnötsprutten
 • Författare: Xiaoming Wang
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Chin Lit
 • Utgivningsdatum: 2015-10-20
 • Pris: 99
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner: 242 x 255 x 7 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jordnötsprutten?

Jordnötsprutten är skriven av författaren Xiaoming Wang

När gavs Jordnötsprutten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-10-20.

Var kan jag köpa Jordnötsprutten?

Vi rekommenderar att du köper Jordnötsprutten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jordnötsprutten är en humoristisk och rörande berättelse om Snigel-Pigel som letar efter sin lilla prutt som han släppt lös men sedan oroar sig över hur det går och därför börjar leta efter den. På vägen upptäcker han att många letar efter saker.Upphovsmannen Wang Xiaoming är en av de mest älskade barnboksförfattarna i Kina. Han är även illustratör och har som sådan blivit nominerad till HC Andersen-priset (2004).Chin Lit är ett nyetablerat förlag som ger ut kinesisk litteratur i svensk översättning, både skönlitteratur och barnböcker. För mer info, se www.chinlit.se

Utgivande förlag: Chin Lit