Jomsviking. Kampen om Danelagen

Jomsviking. Kampen om Danelagen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bjørn Andreas Bull-Hansen

Jämför och hitta det billigaste priset på Jomsviking. Kampen om Danelagen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jomsviking. Kampen om Danelagen är skriven av Bjørn Andreas Bull-Hansen och gavs ut .

Jomsviking. Kampen om Danelagen som bok, ljudbok eller e-bok.
Jomsviking. Kampen om Danelagen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Jomsviking. Kampen om Danelagen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jomsviking. Kampen om Danelagen. Boken är skriven av författaren Bjørn Andreas Bull-Hansen. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jomsviking. Kampen om Danelagen var .

Originalspråket som Bjørn Andreas Bull-Hansen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Jomsviking. Kampen om Danelagen är det: 9789180186100.


Läs Jomsviking. Kampen om Danelagen som bok

För dig som vill köpa och läsa Jomsviking. Kampen om Danelagen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jomsviking. Kampen om Danelagen som ljudbok

Vill du lyssna på Jomsviking. Kampen om Danelagen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Jomsviking. Kampen om Danelagen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jomsviking. Kampen om Danelagen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jomsviking. Kampen om Danelagen som pocket

Jomsviking. Kampen om Danelagen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jomsviking. Kampen om Danelagen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jomsviking. Kampen om Danelagen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Jomsviking. Kampen om Danelagen
  • Författare: Bjørn Andreas Bull-Hansen
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186100

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jomsviking. Kampen om Danelagen?

Jomsviking. Kampen om Danelagen är skriven av författaren Bjørn Andreas Bull-Hansen

När gavs Jomsviking. Kampen om Danelagen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Jomsviking. Kampen om Danelagen?

Vi rekommenderar att du köper Jomsviking. Kampen om Danelagen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<i>Ännu en titel i den populära Jomsviking-serien. </i> Torstein lever i exil på Orkneyöarna. Han är uppfylld av tanken på hämnd och har ständigt blicken vänd österut, mot hemmet som brutalt tagits ifrån honom. Tillsammans med sina mannar reser han till Canterbury, de har med sig Torsteins svårt skadade son och hoppas att munkarna där ska kunna bota pojken. Samtidigt pågår kampen om England, där den åldrade Sven Tveskägg är fast besluten att göra sig själv till härskare över ett danskt-engelskt kungarike. Torstein vet att han förväntas kriga för den danska kungen och han vet att han är en efterlyst man med allt färre allierade <i>Jomsviking Kampen om Danelagen</i> är den fjärde fristående delen i serien om Torstein, krigaren som en gång var träl. Här tas läsaren med till den dramatiska tiden då England härjades av en erövring som kom att förändra historien. Danskar slogs mot danskar, saxare mot saxare, i en strid där man inte alltid kunde lita på någon. Återigen tvingas Torstein kämpa för sitt liv. Jomsviking-serien har översatts till många språk och gjort succé i Norge. De tidigare tre delarna utgavs på Lind & Co 2019, 2021 och 2022. BJØRN ANDREAS BULL-HANSEN (f. 1972) debuterade som författare 1996 och är känd för sina gripande berättelser. Författaren driver också en populär Youtube-kanal tillägnad vikingakultur. <i>Jomsviking – Kampen om Danelagen</i> är den fjärde delen i Jomsviking-serien. "Han är en mästare, och <i>Kampen om Danelage</i>n är ett praktverk till bok, en historia fylld av uppbrott och förluster, men också av kärlek, saknad, sorg och omtanke." Fredriksstad Blad "… fjärde boken om Torstein Herse håller samma höga nivå som de tidigare. […] Det är en konst att skapa ett trovärdigt 'modernt' vikingaspråk, såsom det görs här." Bok365

Utgivande förlag: Lind & Co