Jockum Nordström – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gunnar Lundkvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Jockum Nordström innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jockum Nordström är skriven av Gunnar Lundkvist och gavs ut 2012-10-01.

Jockum Nordström som bok, ljudbok eller e-bok.
Jockum Nordström

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jockum Nordström

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jockum Nordström. Boken är skriven av författaren Gunnar Lundkvist. Orosdi Back är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jockum Nordström var 2012-10-01.

Originalspråket som Gunnar Lundkvist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Särskilda konstnärer, konstmonografier vilket ger den Ibz Nordström, Jockum som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Jockum Nordström i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 106 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 9 mm och den väger så mycket som 120 g. Jockum Nordström ISBN är 9789186593070. Jockum Nordström är en del av serien: Svenska illustratörer och konstnärer.


Läs Jockum Nordström som bok

För dig som vill köpa och läsa Jockum Nordström som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jockum Nordström som ljudbok

Vill du lyssna på Jockum Nordström som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jockum Nordström som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jockum Nordström som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jockum Nordström som pocket

Jockum Nordström finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jockum Nordström med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jockum Nordström med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jockum Nordström
 • Författare: Gunnar Lundkvist
 • Genre: Särskilda konstnärer, konstmonografier
 • Förlag: Orosdi Back
 • Utgivningsdatum: 2012-10-01
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 106
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 9 mm
 • SAB: Ibz Nordström, Jockum
 • ISBN: 9789186593070

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jockum Nordström?

Jockum Nordström är skriven av författaren Gunnar Lundkvist

När gavs Jockum Nordström ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-10-01.

Var kan jag köpa Jockum Nordström?

Vi rekommenderar att du köper Jockum Nordström hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jockum Nordström (f. 1963) bor och arbetar i Stockholm. Han har skapat teckningar, målningar, barnböcker, skivomslag och kortfilmer, med utställningar både i Sverige och utomlands, bland annat på MoMA i New York och på Moderna Museet i Stockholm. I den här boken får vi ta del av skulpturer, teckningar, pappersbitar och kollage – mycket publicerat för första gången. Vännen och serietecknaren Gunnar Lundkvist introducerar Jockums konstnärskap med en text om skapande och inspiration.Boken är nummer 12 i serien “Svenska illustratörer och konstnärer”.

Utgivande förlag: Orosdi Back