Jobba smart : din vägledning som lärare

Jobba smart : din vägledning som lärare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helena Kvarnsell

Jämför och hitta det billigaste priset på Jobba smart : din vägledning som lärare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jobba smart : din vägledning som lärare är skriven av Helena Kvarnsell och gavs ut 2017-04-12.

Jobba smart : din vägledning som lärare som bok, ljudbok eller e-bok.
Jobba smart : din vägledning som lärare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 348

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Jobba smart : din vägledning som lärare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jobba smart : din vägledning som lärare. Boken är skriven av författaren Helena Kvarnsell. Gothia Fortbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jobba smart : din vägledning som lärare var 2017-04-12.

Originalspråket som Helena Kvarnsell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Ea som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Jobba smart : din vägledning som lärare i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 101 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 150 x 6 mm och den väger så mycket som 176 g. Jobba smart : din vägledning som lärare ISBN är 9789177410027. Jobba smart : din vägledning som lärare är en fristående bok .


Läs Jobba smart : din vägledning som lärare som bok

För dig som vill köpa och läsa Jobba smart : din vägledning som lärare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 348 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jobba smart : din vägledning som lärare som ljudbok

Vill du lyssna på Jobba smart : din vägledning som lärare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Jobba smart : din vägledning som lärare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jobba smart : din vägledning som lärare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jobba smart : din vägledning som lärare som pocket

Jobba smart : din vägledning som lärare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jobba smart : din vägledning som lärare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jobba smart : din vägledning som lärare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jobba smart : din vägledning som lärare
 • Författare: Helena Kvarnsell
 • Genre:
 • Förlag: Gothia Fortbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2017-04-12
 • Pris: 348
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 101
 • Fysiska dimensioner: 180 x 150 x 6 mm
 • SAB: Ea
 • ISBN: 9789177410027

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jobba smart : din vägledning som lärare?

Jobba smart : din vägledning som lärare är skriven av författaren Helena Kvarnsell

När gavs Jobba smart : din vägledning som lärare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-04-12.

Var kan jag köpa Jobba smart : din vägledning som lärare?

Vi rekommenderar att du köper Jobba smart : din vägledning som lärare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I boken Jobba smart – din vägledning som lärare berättar Helena Kvarnsell hur hon arbetar i sin undervisning för att få tid och ork till både arbete och fritid. Det började med att Helena för några år sedan på ett medarbetarsamtal med sin rektor fick frågan hur hon hade det med balansen mellan arbete och fritid. Hon svarade då att hon ibland känner sig som den enda läraren i landet som tycker sig ha en bra balans i livet och att hon ytterst sällan känner sig stressad. Rektorn sa då: “Ja, Helena, du verkar jobba smart på något sätt.” Att som lärare i Sverige påstå att arbetstiden räcker till kan kanske uppfattas som provocerande, men skolan behöver bra lärare som orkar göra ett bra jobb. Det handlar bland annat om att kunna sina styrdokument, skapa förtroendefulla relationer i klassrummet, göra eleverna delaktiga och att våga utvecklas som lärare. Författaren ger många praktiska råd om hur man kan underlätta arbetet och hämtar exempel från sin egen vardag som lärare. Om författarenHelena Kvarnsell är legitimerad lärare i matematik/NO/teknik och arbetar på Björknässkolan i Nacka, på högstadiet. Helena har ett intresse för hur IT kan hjälpa elever till kunskap. Hon brinner för mötet mellan teori och praktik.

Utgivande förlag: Gothia Fortbildning AB