Jezicka Vjezbanka 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Izet Muratspahic

Jämför och hitta det billigaste priset på Jezicka Vjezbanka 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jezicka Vjezbanka 2 är skriven av Izet Muratspahic och gavs ut 2007-01-01.

Jezicka Vjezbanka 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Jezicka Vjezbanka 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jezicka Vjezbanka 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jezicka Vjezbanka 2. Boken är skriven av författaren Izet Muratspahic. Drina är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jezicka Vjezbanka 2 var 2007-01-01.

Originalspråket som Izet Muratspahic skrev och gav ut boken på var Bosniska. Dess genre är Språk- & Ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Jezicka Vjezbanka 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 298 x 210 x 7 mm och den väger så mycket som 290 g. Jezicka Vjezbanka 2 ISBN är 9789197519427. Jezicka Vjezbanka 2 är en del av serien: Jezicka vje¿banke (del 2).


Läs Jezicka Vjezbanka 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Jezicka Vjezbanka 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jezicka Vjezbanka 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Jezicka Vjezbanka 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jezicka Vjezbanka 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jezicka Vjezbanka 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jezicka Vjezbanka 2 som pocket

Jezicka Vjezbanka 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jezicka Vjezbanka 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jezicka Vjezbanka 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jezicka Vjezbanka 2
 • Författare: Izet Muratspahic
 • Genre: Språk- & Ordböcker
 • Förlag: Drina
 • Utgivningsdatum: 2007-01-01
 • Pris: 179
 • Format: Inbunden
 • Språk: Bosniska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 298 x 210 x 7 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789197519427

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jezicka Vjezbanka 2?

Jezicka Vjezbanka 2 är skriven av författaren Izet Muratspahic

När gavs Jezicka Vjezbanka 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-01-01.

Var kan jag köpa Jezicka Vjezbanka 2?

Vi rekommenderar att du köper Jezicka Vjezbanka 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Jezicka vjezbanka 2” är främst avsett för elever som går på lågstadium och mellanstadium i grundskolan och deltar i tvåspråklig undervisning (modersmålsundervisning) i Sverige eller helt enkelt vill lära sig sitt eget språk. Övningarna är utformade på ett enkelt sätt med skriv- och läsövningar, rättstavning, korsord, översättningar från svenska till det egna språket samt jämförelser mellan dessa två språk i övningarna, allt för att gynna aktiv tvåspråkighet. Det bästa resultatet uppnås när dessa övningar kompletteras med lärarens fördjupning i varje enskilt tema som boken tar upp samt litterära texter (sagor, fabler, berättelser osv.).

Utgivande förlag: Drina