Jesus de Valizas – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Rodrigo Tisnes

Jämför och hitta det billigaste priset på Jesus de Valizas innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jesus de Valizas är skriven av Rodrigo Tisnes och gavs ut 2015-08-01.

Jesus de Valizas som bok, ljudbok eller e-bok.
Jesus de Valizas

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Jesus de Valizas

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jesus de Valizas. Boken är skriven av författaren Rodrigo Tisnes. Tropico Sur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jesus de Valizas var 2015-08-01.

Originalspråket som Rodrigo Tisnes skrev och gav ut boken på var Spanska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Jesus de Valizas i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 198 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 11 mm och den väger så mycket som 272 g. Jesus de Valizas ISBN är 9789974847248. Jesus de Valizas är en fristående bok .


Läs Jesus de Valizas som bok

För dig som vill köpa och läsa Jesus de Valizas som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jesus de Valizas som ljudbok

Vill du lyssna på Jesus de Valizas som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Jesus de Valizas som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jesus de Valizas som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jesus de Valizas som pocket

Jesus de Valizas finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jesus de Valizas med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jesus de Valizas med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Jesus de Valizas
 • Författare: Rodrigo Tisnes
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Tropico Sur
 • Utgivningsdatum: 2015-08-01
 • Pris: 189
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Spanska
 • Antal sidor: 198
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 11 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789974847248

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jesus de Valizas?

Jesus de Valizas är skriven av författaren Rodrigo Tisnes

När gavs Jesus de Valizas ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-08-01.

Var kan jag köpa Jesus de Valizas?

Vi rekommenderar att du köper Jesus de Valizas hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Tropico Sur