J&B : scener ur ett skenäktenskap – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Philip Teir

Jämför och hitta det billigaste priset på J&B : scener ur ett skenäktenskap innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. J&B : scener ur ett skenäktenskap är skriven av Philip Teir och gavs ut .

J&B : scener ur ett skenäktenskap som bok, ljudbok eller e-bok.
J&B : scener ur ett skenäktenskap

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 293

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om J&B : scener ur ett skenäktenskap

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring J&B : scener ur ett skenäktenskap. Boken är skriven av författaren Philip Teir. Schildts & Söderströms är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för J&B : scener ur ett skenäktenskap var .

Originalspråket som Philip Teir skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Biografier” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för J&B : scener ur ett skenäktenskap är det: 9789515260321.


Läs J&B : scener ur ett skenäktenskap som bok

För dig som vill köpa och läsa J&B : scener ur ett skenäktenskap som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 293 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på J&B : scener ur ett skenäktenskap som ljudbok

Vill du lyssna på J&B : scener ur ett skenäktenskap som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs J&B : scener ur ett skenäktenskap som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa J&B : scener ur ett skenäktenskap som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs J&B : scener ur ett skenäktenskap som pocket

J&B : scener ur ett skenäktenskap finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa J&B : scener ur ett skenäktenskap med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa J&B : scener ur ett skenäktenskap med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: J&B : scener ur ett skenäktenskap
  • Författare: Philip Teir
  • Genre: Biografier
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 293
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789515260321

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit J&B : scener ur ett skenäktenskap?

J&B : scener ur ett skenäktenskap är skriven av författaren Philip Teir

När gavs J&B : scener ur ett skenäktenskap ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa J&B : scener ur ett skenäktenskap?

Vi rekommenderar att du köper J&B : scener ur ett skenäktenskap hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Hela Finland kände till Jörn Donners och Bitte Westerlunds förhållande. Men kände Bitte sin man? Bitte, som är nästan 30 år yngre än Jörn, ställs inför hans många hemligheter först efter hans död. Hon inleder en utforskning av den nästan 40 år långa relationen. Jörn var känd inte bara för sin kaxighet utan också för sina relationer med kvinnor. Hur många var de egentligen? För första gången drabbas Bitte av svartsjuka och besatthet. Vad var det för ett äktenskap hon levde i? Bitte läser böcker, brev, besöker arkiv och kontaktar folk som kände Jörn. Samtidigt minns hon barndomen på landet, studieåren, tiden i Los Angeles, livet i Bromarv och komposten som Jörn hatade. För boken har Philip Teir intervjuat Westerlund, och hennes söner och vänner.

Utgivande förlag: Schildts & Söderströms