Järnplåt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Riksantikvarieämbetet Myndighet

Jämför och hitta det billigaste priset på Järnplåt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Järnplåt är skriven av Riksantikvarieämbetet Myndighet och gavs ut 2012-01-27.

Järnplåt som bok, ljudbok eller e-bok.
Järnplåt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 50

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Järnplåt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Järnplåt. Boken är skriven av författaren Riksantikvarieämbetet Myndighet. Riksantikvarieämbetet är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Järnplåt var 2012-01-27.

Originalspråket som Riksantikvarieämbetet Myndighet skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skrivböcker & kalendrar vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Järnplåt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 38 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 300 x 210 x 5 mm och den väger så mycket som 159 g. Järnplåt ISBN är 9789172095885. Järnplåt är en fristående bok .


Läs Järnplåt som bok

För dig som vill köpa och läsa Järnplåt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 50 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Järnplåt som ljudbok

Vill du lyssna på Järnplåt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Järnplåt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Järnplåt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Järnplåt som pocket

Järnplåt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Järnplåt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Järnplåt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Järnplåt
 • Författare: Riksantikvarieämbetet Myndighet
 • Genre: Skrivböcker & kalendrar
 • Förlag: Riksantikvarieämbetet
 • Utgivningsdatum: 2012-01-27
 • Pris: 50
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 38
 • Fysiska dimensioner: 300 x 210 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789172095885

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Järnplåt?

Järnplåt är skriven av författaren Riksantikvarieämbetet Myndighet

När gavs Järnplåt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-01-27.

Var kan jag köpa Järnplåt?

Vi rekommenderar att du köper Järnplåt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Gamla plåttak har i allmänhet reparerats många gånger och det finns få bevarade större avtäckningar av hög ålder. Skriften vill visa hur avtäckningar med järnplåt bör underhållas och repareras. Främst behandlas frågor som är viktiga för att byggnadernas kulturhistoriska värden ska kunna tas tillvara. Tyngdpunkten i “Järnplåt” ligger på arbetsutförandet. Därtill ges en kortfattad historik och en orientering om planeringsfrågor och korrosionsproblem. Utgiven i samarbete med Byggnadsstyrelsen och Fortifikationsförvaltningen. Allmänna råd 1980:4.

Utgivande förlag: Riksantikvarieämbetet