Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Pinhok Languages

Jämför och hitta det billigaste priset på Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod är skriven av Pinhok Languages och gavs ut 2017-03-01.

Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod som bok, ljudbok eller e-bok.
Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 188

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod. Boken är skriven av författaren Pinhok Languages. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod var 2017-03-01.

Originalspråket som Pinhok Languages skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språkundervisning & språkstudier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 246 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 13 mm och den väger så mycket som 336 g. Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod ISBN är 9781544792842. Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod är en fristående bok .


Läs Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod som bok

För dig som vill köpa och läsa Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 188 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod som ljudbok

Vill du lyssna på Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod som pocket

Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod
 • Författare: Pinhok Languages
 • Genre: Språkundervisning & språkstudier
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2017-03-01
 • Pris: 188
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 246
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 13 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781544792842

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod?

Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod är skriven av författaren Pinhok Languages

När gavs Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-03-01.

Var kan jag köpa Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod?

Vi rekommenderar att du köper Japansk ordbok: En ämnesbaserad metod hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform